Mirka Norrströms nya kärleksbeslut efter skilsmässan

Mirka Norrströms nya relationsbesked

Det var fyra år sedan Mirka och Peter Norrström bestämde sig för att skiljas.
I ett nytt inlägg på sin blogg berättar TV4-profilen om sina tankar kring kärlekslivet och framtiden.

13-barnsmamman Mirka Norrström, 47, blev ett känt ansikte för svenska folket genom sin medverkan i TV4:s realityserie Familjen annorlunda. Under flera säsonger fick tittarna följa Mirka och hennes stora familj i deras vardag i Uppsala.

I juli 2016 avslöjade Mirka att hon och maken Peter Norrström valt att gå skilda vägar efter 23 år ihop.

”Livet blir inte alltid som man har tänkt sig och jag har väldigt länge stått vid ett vägskäl. Jag har kämpat och jag har försökt men tillslut behövde jag verkligen lyssna på mitt hjärta. Annars skulle jag gå under. Vi ska skiljas”, skrev hon i ett inlägg på sin blogg.

Mirka Norrströms tidigare romansbesked

Efter skilsmässan började Mirka Norrström umgås allt mer med Familjen annorlunda-profilen Sami Nikula, 47. Att de skulle vara mer än vänner var något Mirka dementerade.

”Nej, vi är inte ett par utan de bästaste vänner ever”, skrev hon på sin blogg.

I somras bloggade Mirka återigen om kärlekslivet. Då berättade hon bland annat att hon inte har tid att träffa någon just nu och att hon trivs bra med sitt liv som det är.

”Att vara singel är fan rätt nice och skulle det mot förmodan plötsligt bara dyka upp någon man blev kär i så tar jag det då”, skrev hon vid tillfället.

Nya orden om skilsmässan från Peter

Nu väljer Mirka att återigen dela med sig av sina tankar kring kärleksrelationer. I ett inlägg har hon svarat på en lista där en av punkterna är äktenskap.

”Dryga 14 år var jag gift och även om bröllopet var fint så hade jag idag gjort det helt annorlunda. Men mest troligt så kommer jag aldrig gifta mig igen”, avslöjar Mirka Norrström.

En annan punkt på listan är skilsmässor, varpå Familjen annorlunda-profilen skriver:

”En, mitt största och svåraste beslut men också det bästa och absolut det rätta”.

FOTO: CHRISTIAN ÖRNBERG / EXP / TT, Instagram

Senaste nytt