LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Miriams oväntade uttalande: "Jag gillar inte tatueringar"

06 maj, 2017 
AvAngelica Jaako Billenman
I "Så mycket bättre" öppnade Miriam Bryant tatueringsstudio och flera av artisterna gaddade sig. Nu avslöjar sångerskan att hon tycker att tatueringar är fult.
Annons

När det var Miriam Bryants, 26, dag i “Så mycket bättre” för två år sedan hade hon i hemlighet styrt upp en alldeles egen tatueringsstudio i en lada. Lisa Nilsson,  46, Andreas Kleerup, 38, Niklas Strömstedt, 58, och Ison Glasgow, 36, nappade på erbjudandet att gadda sig medan vissångaren Sven-Bertil Taube, 82, var en av dem som tackade nej. Miriam själv tatuerade in en blåbärskvist med tre blåbär på.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

–  Det symboliserar min mamma, min syster och mig själv. Vi var alltid ute och plockade blåbär och svamp i skogen. Jag är nöjd och glad med den, sa Miriam då till Aftonbladet.

Miriam Bryant med expojkvännen, tyske rocktrummisen Tommy Hey. Båda är väldigt tatuerade.

Men nu avslöjar göteborgskan att hon inte gillar tatueringar. I Fördomspodden med tidningen Cafés Emil Persson fick hon frågan om hon enbart dejtar män som har minst 40 procent av kroppen tatuerad. Frågan var ställd med åtanke på att Miriams expojkvän, tyske rocktrummisen Tommy Hey, 21, var väldigt gaddad. Svaret var minst sagt oväntat:

– Nej det stämmer faktiskt inte. Jag gillar typ inte ens tatueringar. Jag har svårt för det, säger hon i podden och förklarar att hon inte gillar killar som vill prata om både sin egen och hennes kroppskonst.

– Men du själv är väldigt tatuerad? frågar Emil i podden.

– Ja det är jag ju absolut. Det är trevligt alltså, men jag kan tycka att det är lite fult. Det är som att jag bryr mig för mycket, att man ska ha en look då.

Foto: IBL

Annons