min mamma din pappa 2023

Min mamma, din pappa-Stefans nya flickvän efter uppbrottet från Jessica

Stefan Brodin och Maria

Stefan Brodin och Jessica Grusell gjorde slut efter Min mamma, din pappa-inspelningen.
Nu avslöjar Stefan att han har funnit kärleken i någon ny, efter programmet.
– Jag fick då kontakt med en kvinna från Stockholm, säger han till Femina.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

30 sekunder under press med Jussi från Min mamma, din pappa
0:35

Efter reklamen: 30 sekunder under press med Jussi från Min mamma, din pappa

(0:35)

Slå på ljud

Stefan Brodin, 54, sökte efter kärleken i Min mamma, din pappa och väl inne i huset hittade han Jessica Grusell, 54. De två singelföräldrarna fattade relativt snabbt tycke för varandra och drog sig därmed undan från resten av gruppen för att fokusera på varandra.

Tillslut bestämde de sig för att lämna villan självmant och testa sin relation på utsidan. Men plötsligt kom beskedet att Jessica och Stefan hade gjort slut. I ett inlägg på Instagram förklarade Jessica att livet på utsidan såg annorlunda ut för de två samt att avståndet mellan deras boende satte käppar i hjulen.

Stefan Brodins nya flickvän efter uppbrottet från Min mamma, din pappa-Jessica

Efter säsongsavslutningen kommer nu Stefan däremot med glädjande nyheter. Han har nämligen funnit kärleken i en annan kvinna. I en intervju med Femina berättar Stefan och hans nya kärlek om sin stora lycka.

Allt började med att Stefan laddade ner dejting-appen Tinder.

– Jag fick då kontakt med en kvinna från Stockholm, och helt på riktigt så var hon faktiskt den första som jag verkligen började skriva med, säger Stefan.

Kvinnan som heter Maria berättar att hon var på en weekend i Gävle när hon matchade med Stefan. Tillsammans med Marias vännina möttes duon upp i hotellets foajé och kvällen fortsatte med att Stefan följde med de två vännerna på middag.

– Det bara kändes bra på en gång. Det här är min livskamrat. Och jag tror du kände samma sak, säger Maria.

Chockerande detaljen i relationen – Maria skulle medverkat i programmet

Innan Stefan skulle bege sig berättade han för Maria att han hade spelat in ett dejtingprogram som skulle komma att sändas under våren och oväntat nog visste Maria precis vilket program det handlade om.

– Jag tänkte ”nej, det är fan inte sant.” Jag skulle egentligen vara med också, men jag tackade nej. Så vad är oddsen på att jag tackade nej till programmet, går ut på Tinder och möter Stefan där? Det är en kul story faktiskt, säger Maria och avslöjar att hennes dotter anmälde henne till Min mamma, din pappa men att familjen inte kunnde medverka då de inte fick ihop livspusslet.

Sedan början av december har Stefan och Maria varit ett par. Så fort Stefans son gått klart skolan är planen att han flyttar in hos Maria.

Stefan och Maria

Stefan och Maria har varit på vimmel tillsammans i april 2023. Foto: TT

Undrar du hur det har gått för resten av deltagarna som medverkande i Min mamma, din pappa så kan du klicka här!

FOTO: TT/TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN