min mamma din pappa 2023

Min mamma, din pappa-Jespers förflutna med Linda Lindorff: ”Kontakt”

Jesper och Linda Lindorff

Jesper Andersson och Linda Lindoff hade setts redan innan inspelningen av Min mamma, din pappa.
Nu berättar Jesper om duons förflutna.
– Vi pratade väl inte så mycket om det, säger han till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Stel stämning uppstår i Min mamma, din pappa
0:38

Efter reklamen: Stel stämning uppstår i Min mamma, din pappa

(0:38)

Slå på ljud

I Min mamma, din pappa får vi följa ett gäng kärlekstörstande singelföräldrar som hoppas på att finna någon att dela livet med. Programledare för dejting-såpan är Linda Lindorff, 50.

En av deltagarna som medverkar i programmet är Jesper Andersson, 52. För honom är det inte första gången han står framför kameran. Jesper var nämligen tidigare tillsammans med Bonde söker fru-profilen Sigrid Bergåkra, 50.

I jubileumsprogrammet 2020 valde Sigrid att fria till sin kärlek Jesper och paret var sedan förlovade fram till hösten 2021. Då bekräftade Sigrid att paret brutit förlovningen och gjort slut.

Jesper Anderssons förflutna med Linda Lindorff

I en intervju med Hänt berättar nu Jesper om hur relationen mellan honom och Sigrid ser ut idag.

– Nej vi har ingen kontakt. Inget över huvudtaget, säger Jesper.

Någon som han däremot har kontakt med är Linda Lindorff. Hon var nämligen programledare för jubileumsprogrammet och var alltså närvarande under stunden då Jesper blev friad till. Och nu har Jesper och Linda återförenats eftersom de arbetat med samma program.

Pratade du och Linda något om förlovningen under inspelningen?

– Vi pratade väl inte så mycket om det så. Hon sa ju att hon kände till mig och visste vem jag var eftersom vi hade pratat tidigare. Det var väl den enda jag hade en relation med när jag klev in i huset, det var väl med Linda då.

Har du och Linda haft någon kontakt utanför inspelningen?

– Hon har skrivit någon gång och jag har svarat men annars har vi inte haft så mycket kontakt. Det var någon fråga om något.

Så ser relationen mellan Jesper Andersson och Sigrid Bergåkra ur idag

Att Jespers förlovningslycka filmades för några år sedan och blev ett välkänt klipp för Bonde söker fru-fans är inget som han brukar tänka på.

– Det var då, då var då. Nu är nu. Det var väl kul då sen är det inget jag går och tänker på. Jag har varit gift två gånger men det är inget jag går och tänker på heller. Backspegeln är liten och framrutan är jättestor så jag brukar titta i den istället, säger Jesper och fortsätter:

– När de rosa glasögonen togs av så hade vi egentligen inget gemensamt. Hon hade sina hästar och det var det hon levde för. Det fanns inte plats för mig helt enkelt.

FOTO: TV4/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN