Mimi Werner och Brolle Wallmark i sorg efter vännens dödsfall

Mimi Werner berättar om sorgen

Mimi Werner och Brolles nära vän har gått bort.
I ett öppenhjärtigt inlägg på Instagram berättar hon om sorgen.
”Nu är du i himlen. En av mina förebilder och kompis”, skriver artisen.
Cornelia Jakobs avslöjade om Eurovision song contest: ”Annorlunda”
0:44

Efter reklamen: Cornelia Jakobs avslöjade om Eurovision song contest: ”Annorlunda”

(0:44)

Slå på ljud

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kjell Junior Wallmark, 41, mer känd som Brolle, slog igenom med buller och brak som 20-åring när han deltog i Kanal 5:s talangjakt Popstars. Sedan dess har framgångarna varit många för rockmusikern då han bland annat nominerats till flera fina priser och deltagit i Melodifestivalen.

Till vardags lever Brolle med flickvännen och artisten Mimi Werner och i sommar skulle han uppträtt på Solliden sessions med Jack Vreeswijk. Men i början av april nåddes vi av beskedet att Jack somnat in, 59 år gammal.

I ett nytt öppenhjärtigt inlägg på Instagram väljer Mimi nu att berätta att en annan nära vän till paret gått bort.

Mimi Werner och Brolles sorg: ”Vi hade framtidsplaner”

I inlägget beskriver Mimi att hon hade jobbplaner tillsammans med vännen och i samma veva skickar hon all kärlek till familjen.

"Vi sågs för bara två veckor sen. Vi hade framtidsplaner för jobb i höst. Du skulle ringa i veckan. Nu är du i himlen. En av mina förebilder och kompis. Livet är kort. Men man vet aldrig hur kort. All kärlek till familjen, jag beklagar sorgen sörjer med er", skriver Mimi Werner i ett inlägg på Instagram.

Brolle ger sig ut på turné i juni: ”Man har längtat jättemycket”

I en tidigare intervju med Hänt har Brolle berättat att han ger sig ut på turné med start i juni.

– Jag ska ta det ganska lugnt nu i början på året, men jag ska skriva ny musik. Jag skulle släppt en ny låt nu på nyår men vi har inte fått klart med rättigheterna så den får vänta lite. Men släppa ny musik och sen ska jag ut på en lång turné från och med juni. Det blir en folkparksturné som jag gjorde innan pandemin tog över världen, förklarade Brolle följt av:

– Man har längtat jättemycket, jag gjorde det fem år i rad och det var en livsstil lite grann. Vi åkte Cadillacs, det var folkparker, gamla bilar och folk överallt. Sen blev det pandemi och då blev det tvärstopp.

Även Mimi ger sig ut på turné, något hon berättat om på Instagram.

ANNONS: Drömmer du om storvinsten? Ta chansen att bli en vinnare. Upptäck mer här (länk till Postkodlotteriet). Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se

FOTO: Aftonbladet, Karin Törnblom/TT, Mimi Werner/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN