LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Miley Cyrus oväntade avslöjande om gudmor Dolly Parton i Skavlan

30 okt, 2020 
Miley Cyrus och Dolly Parton
Världsstjärnan Miley Cyrus gästar Fredrik Skavlan – och passar på att avslöja detaljer om sin gudmor Dolly Parton.
Dolly Parton är nämligen inte helt nöjd med sin guddotters beteende.
– Jag har varit så upptagen innan 2020, säger stjärnan i programmet.
Annons
Allt om Miley CyrusBrand logo
Allt om Miley Cyrus

Världsartisten Miley Cyrus, 27, har haft ett händelserikt år. Förutom coronapandemin så har hon brutit upp med kärleken, den australiska artisten Cody Simpson, 23.

”Två halvor kan inte blir en hel och vi jobbar båda individuellt på att bli personerna vi vill bli, precis som alla andra i den här åldern. Vi håller precis på att bestämma vad vi vill vara i våra liv, vad vi vill göra... Gör det inte till en dramatisk grej om vi nästa vecka ses och äter pizza. Vi har varit vänner i tio år och kommer fortsätta vara vänner”, skrev Miley Cyrus på Instagram.

Trots uppbrottet från kärleken så har Miley Cyrus alltid sin familj som hon står nära och stöttar henne. Hon har även en minst sagt känd gudmor – nämligen ingen mindre än countryartisten Dolly Parton, 74.

Trots att Miley Cyrus inte är släkt med Dolly Parton så kallar hon henne ändå för faster – något Dolly Parton tidigare har berättat. Countrysångerskan kom in i familjen Cyrus liv genom Miley Cyrus pappan Billy Ray Cyrus som på 90-talet spelade i Dolly Partons kompband under turnéerna.

Annons

Mileys avslöjande om Dolly Partons meddelanden

I fredagens Skavlan får programledaren Fredrik Skavlan besök av den världsberömda sångerskan. Miley Cyrus är med på länk från USA och för Skavlan berättar hon om sin kända gudmor Dolly Parton.

– Din gudmor är Dolly Parton. Vågar hon ge dig råd och vägledning, frågar Fredrik Skavlan i programmet.

– Väldigt ofta, svarar Miley Cyrus.

I intervjun med Fredrik Skavlan berättar Miley Cyrus att hon har en nära relation med sin sjungande gudmor. Hon berättar också att de inte har kunnat träffas så mycket den senaste tiden på grund av den rådande coronapandemin.

– Jag har varit så upptagen innan 2020. Jag turnerade jättemycket och gjorde många festivaler. En tillsägelse jag fick av henne var: ”Vi behövde inte en pandemi för att vara ifrån varandra, du kommer inte och hälsar på mig ändå”, säger Miley Cyrus och fortsätter:

– Så hon sa att jag inte spenderar tillräckligt mycket tid med henne, det är en av de sakerna jag fått höra.

Miley Cyrus avslöjar också andra detaljer om Dolly Parton i Skavlan – nämligen att hon använder ett föråldrat sätt att kommunicera på.

– Hon faxar bara. Du vet, om någon anklagar dig över sms så kan du ju bara radera det och gå vidare. Hon skickar det skriftligt, på papper, säger sångerskan.

Skavlan sänds fredagar klockan 21.00 i SVT1.

FOTO: SVT/TT

Annons