LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Miley Cyrus ryter ifrån efter ryktena kring äktenskapskraschen

23 aug, 2019 
AvAndreas Kristensson
Miley Cyrus bryter tystnaden efter uppbrottet från Liam Hemsworth.
Miley Cyrus och Liam Hemsworth har valt att gå skilda vägar, något som de båda delat med sig av i sina sociala kanaler. Men med uppbrott skapas ofta en hel del rykten, något som nu fått Miley att ryta ifrån.
Annons
Miley Cyrus bryter tystnaden efter uppbrottet från Liam HemsworthBrand logo
Miley Cyrus bryter tystnaden efter uppbrottet från Liam Hemsworth

Artisten Miley Cyrus, 26, och skådespelaren Liam Hemsworth, 29, har valt att gå skilda vägar efter endast sju månader som gifta.

Vägen har inte alltid varit spikrak för paret, som länge varit kända för sitt stormiga på- och av-förhållande. 2013 gick det så långt att de bröt sin då ettåriga förlovning och året efter hittade Miley Cyrus kärleken på annat håll i Patrick Schwarzenegger, 25. Men förhållandet med Patrick höll dock inte längre än ett år.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

2016 sågs Miley återigen med samma förlovningsring på fingret som hon hade fått av Liam fyra år tidigare. Efter återföreningen har paret sett mer stabila ut i sitt förhållande än någonsin – och i december lovade de varandra att vara varandras för alltid då de sa ja till varandra under en hemlig ceremoni.

Men kärlekssagan har nu fått ett slut. Miley Cyrus första ord efter uppbrottet löd:

”Bekämpa inte evolutionen, för du kommer aldrig att vinna. Liksom berget jag står ovanpå, som en gång var under vatten, förenat med Afrika, är förändring oundviklig”, skrev hon i ett inlägg på Instagram.

Annons

Liam Hemsworth ska ha lämnat in skilsmässopapprena, och hans ord om separationen kom också i ett inlägg på Instagram.

”Hej alla. Bara en snabb uppdatering för att säga att Miley och jag nyligen har separerat och jag önskar henne inget annat än god hälsa och lycka i framtiden”, skrev Liam på Instagram.

Ryter ifrån mot otrohetsryktena

Det har florerat en del rykten om att Miley Cyrus ska ha varit otrogen mot Liam Hemsworth, något hon själv nu dementerar. I ett nytt inlägg på Instagram ryter hon ifrån ordentligt.

”Jag kan acceptera att livet jag har valt innebär att jag måste leva helt öppet med mina fans som jag älskar, och ständigt vara offentlig. Det jag inte kan acceptera är när folk säger att jag ljuger för att täcka ett brott jag inte har begått. Jag har inget att dölja”, skriver Miley Cyrus och fortsätter:

Jag är inte perfekt, jag vill inte vara det, det är tråkigt. Jag har växt upp framför er, men saken är den att, jag har växt upp. Jag kan erkänna många saker men jag vägrar att säga att mitt äktenskap tog slut på grund av otrohet.”

Texten i inlägget är lång och hon erkänner en hel del av de misstag hon gjort i sina yngre dagar. Men bland kommentarerna till inlägget får hon stöd av många. Bland annat av självaste Madonna, 61, som menar att hon inte har något att skämmas för:

”Tack Gud!! Du är mänsklig! En kvinna som har levt. Du behöver inte be om ursäkt!!”.

FOTO: TT

Annons