LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mikaela Lauréns nya familjelycka efter dottern Nikitas födsel

13 okt, 2021 
Mikaela Lauren
Mikaela Laurén fick nyligen en dotter.
Men bebislyckan slutar inte där.
Nu avslöjar boxaren en glädjande nyhet.
”Den som väntar på något gott...”
Annons
TV: Sarah Dawn Finer i tårar efter orden om okända diagnosen: ”Sorgligt”Brand logo
TV: Sarah Dawn Finer i tårar efter orden om okända diagnosen: ”Sorgligt”

Tidigare proffsboxaren och simmaren Mikaela Laurén har tidigare berättat vid flertal tillfällen om hennes och maken Peder Södersteens kamp för att bli föräldrar. I fjol valde de att ta hjälp av en rysk fertilitetsklinik och i juli blev de föräldrar till en liten flicka.

”Det var det tuffaste och jobbigaste jag gjort, men så värt det och vi är stormförälskade”, skrev hon på Instagram efter förlossningen.

Mikaela Lauréns ord om mammarollen

Paret tog hjälp av fertilitetskliniken Olga i Sankt Petersburg och var där första gången i januari 2020. Mikaela hann med tre besök under 2020 och i oktober blev hon gravid på första isättningen. För Hänt har hon berättat om den stora omställningen att bli förälder.

– Man kan ju aldrig förbereda sig helt inför mammarollen, man vet ju aldrig hur det ska bli. Med amningen och sömnen och man kanske får förlossningsdepression. Så självklart har jag gått och oroat mig lite och undrat hur det ska bli. Men det har funkat otroligt bra, det är några nätter som jag har fått lite för lite sömn men det är inte hela världen, sa hon och fortsatte:

Annons

– Att bli mamma är en dröm som går i uppfyllelse och jag kommer ge min lilla tjej all kärlek jag bara kan!

Mikaela Laurens tankar om fler barn

I samma intervju berättade hon hur hon tänkte kring fler barn.

– Jag har ett embryo i frysen i Ryssland så vi får se, jag är ju ändå 45 år och att skaffa ett barn i denna åldern är okej men jag vet inte hur det blir med två barn men min dröm har alltid varit att ha två barn så det är inte omöjligt. Men det är ingenting vi har gjort planer på direkt, utan vi tar en sak i taget och försöker glädjas åt vår dotter nu. Man får inte vänta alltför länge heller, jag tänker att jag får ta ett beslut om ett år ungefär.

Mikaela Lauréns nya familjelycka

Men nu är det en ny bebislycka – Mikaelas dotter Nikitas gudfar ska nämligen bli pappa! På Instagram berättar hon om nyheten och visar bilder och videos från könsavslöjandet.

”Det är en pojke! Stort grattis Nikitas gudfar ska få en liten pojke som hon kommer kunna leka med. Så himla glad för att mina vänner, som även dom kämpat för att lyckas bli gravida, äntligen kan känna glädjen och förväntningar inför att bli föräldrar. Den som väntar på något gott.....”

Annons