ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
Idol 2023 marknadsföring banner

Mikaela Laurén slår tillbaka – efter vännernas ord om mammarollen

22 jun, 2022 
https://image.hant.se/Felicia-3.jpg.jpg?imageId=8444591&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318
Felicia Hovryd
Mikaela Laurén
Mikaela Laurén blev mamma förra året.
Nu berättar hon för Hänt om första tiden som mamma, hur det är att resa med barn och om dottern Nikita.
Läs hela intervjun här!
Annons
4 svenska kändisar som fått barn efter 40
4 svenska kändisar som fått barn efter 40

Proffsboxaren Mikaela Laurén, 46, och maken Peder Södersteen, 38, kämpade med att få barn i flera år. Och 2021 blev de äntligen föräldrar till dottern Nikita.

Sedan dottern kom till världen har hon givetvis fått följa med när Mikaela åker iväg på jobb och i en intervju med Hänt berättar Mikaela om hur det är att vara mamma till dottern Nikita, om att resa med barn och om att inspirera andra i vardagen!

Mikaela Laurén om första tiden som mamma

När Hänt når Mikaela berättar hon om hur hon ser på mamma-rollen.

– Det är lite svårt att få henne att somna själv, det blir ofta så att hon sover när hon ligger på mig. Jag trivs så bra med mammarollen, det känns så naturligt. Hon hänger ju med mig på typ allt, hon har gjort åtta utlandsresor den här lilla tjejen innan hon ens har fyllt ett år, säger Mikaela till Hänt.

Recept.se Nyhetsbrev

Nyligen åkte Mikaela till Frankrike för att vara med i Fångarna på fortet, med på resan fanns maken Peder och Nikita. Att resa med dottern har inte varit några problem konstaterar Laurén.

Annons

– Det har gått så bra, hon är så duktig och lugn. Hon är alltid en glad och social tjej och jag tror att det är för att hon just har fått följa med mig överallt och träffat så mycket folk, säger Mikaela och fortsätter:

– Jag tror att det är bra att hon får hänga med mig till gymmet och så för det blir liksom inga konstigheter för henne då, det kommer göra det lättare och bättre

Orden om dottern Nikita: ”Krävande”

Snart fyller Nikita ett år och det vankas ett stort kalas för familjen och vännerna.

– Vi är en väldigt stor familj så vi kommer bjuda hem massa folk som vi ska ha i trädgården. Med alla syskon, syskonbarn, kusiner, vänner och så blir vi säkert 40 personer. Nu hoppas vi på fint väder så vi slipper ha alla inomhus bara, säger Mikaela och skrattar.

Annons

Sedan Nikita kom till världen har Mikaela flitigt delat med sig av livet som mamma på Instagram och förhoppningen är att kunna inspirera andra.

– Jag hoppas många kan inspireras av mig för jag lever ett vanligt liv. Jag försöker inte se det som ett hinder att ha barn, jag går ut på restaurang, bjuder hem folk eller blir bjuden hem till andra, jag reser, tränar och jobbar så gott jag kan.

Trots att dottern är väldigt enkel och snäll berättar Mikaela att alla dagar inte är fantastiska.

– Det är klart att det finns dagar när jag också vill slita av mig håret ibland för att hon är väldigt mammig och ganska krävande, men det finns alltid lättare och tuffare dagar. Hellre det än att sitta och göra ingenting och gå på barnvagnspromenader, det är inte riktigt min grej. Många säger att jag borde njuta mer, men jag njuter ju på mitt sätt, säger Mikaela till Hänt.

FOTO: TV4, INSTAGRAM

Annons