LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Mikaela Laurén visar upp lyckan – familjens nya lyxboende utomlands

20 jul, 2023 
Hanna Bolander
Amanda Rönnell
mikaela lauren
Mikaela Laurén är på semester i Spanien med familjen.
I en intervju med Hänt berättar hon att Peders mamma har köpt en lägenhet i semesterparadiset.
Det är också första gången som dottern Nikita reser med Peders familj.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

5 snabba frågor i boxningsringen med Mikaela LaurenBrand logo
5 snabba frågor i boxningsringen med Mikaela Lauren

Mikaela Laurén, 47, blev mamma för två år sedan vid 45 års ålder. Den före detta proffsboxaren och maken Peder Södersteen Laurén, 39, blev då föräldrar till lilla dottern Nikita.

Nu har familjen åkt på semester till Spanien. Hänt pratade med Mikaela när hon förberedde inför resan. Hon avslöjade då att Nikitas farmor har köpt en lägenhet i Spanien som de ska bo i tillsammans med Peders sida av familjen.

– Min mans mamma har köpt en lägenhet nere i Spanien. Så vi åker dit med Nikitas farmor, farbror och kusin, säger hon och fortsätter:

– Det ska bli jättemysigt. Särskilt eftersom jag har varit bortrest nu. Då blir det att vi gör en semester ihop som familj.

Mikaela Lauréns dotter Nikita ska hälsa på farmor i Spanien

Det är första gången för som Nikita åker på semester med sin pappas sida av släkten, till skillnad från Mikaelas familj som Nikita rest med många gånger förut.

Annons

– Första gången med med Peders familj. Så det blir ju speciellt liksom, att hon får en bra relation till sin farmor. Hon har ju rest jättemycket med mig och min familj på pappas sida, men det här blir första gången med Peders familj, säger Mikaela till Hänt.

Visar upp lyckan under semestern

Mikaela med familj åkte i måndags till nya lägenheten i Spanien, och planen är att stanna en vecka. På Instagram har hon delat med sig av bilder från semester. I ett av inläggen kan vi se poolen som hon och Nikita badar i.

Asså vår lilla fisk. Hon har knappt hunnit fylla 2 år och vill nu redan försöka lära sig att dyka direkt efter att hon sett sin äldre kusin Joy försöka. Hon hoppar från kanten om och om igen, doppar huvudet, ”kokar kaffe” (gör bubblor) och badar som en tok. Gud vad jag är glad och tacksam att hon älskar vatten.”, skriver Mikaela om dottern på sin Instagram.

Utöver semestern har familjen inte mycket planerat för sommaren. Mikaela planerar att bara ta det lugnt då hon precis varit ute och rest.

– Och sedan så har vi inte så mycket mer planerat i och med att jag var ju borta en hel månad under sommaren.

Annons