LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mikaela Laurén missade dotterns födelsedag – igen: ”Inte årets mamma”

05 jul, 2024 
Linnea Söderberg
Närbild Mikaela Laurén i boxningsringen. Till höger bild från hennes instagram på henne och hennes 3-åriga dotter.
Mikaela Laurén har dottern Nikita tillsammans med maken Peder.
Förra året missade Laurén sin dotters födelsedag, och nu när hon fyllde tre år hände det igen.
– Man får ju lite ångest, säger Mikaela till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mikaela Lauréns avslöjande om krogragget: ”Dök upp som en prins”Brand logo
Mikaela Lauréns avslöjande om krogragget: ”Dök upp som en prins”

Proffsboxaren Mikaela Laurén, 48, meddelade i februari i år att hon gör comeback i boxningsringen efter en drygt fem års lång paus. Förutom boxare jobbar hon även som föreläsare och personlig tränare, och i höstas släppte hon självbiografin Nere för räkning.

Sedan 2018 är Mikaela gift med kärleken Peder Södersteen Laurén, 40, och för tre år sedan fick de sitt första barn tillsammans – dottern Nikita.

Hänt har tidigare rapporterat om hur Mikaela Laurén missade sin dotters 2-årsdag, då hon var iväg på en jobbresa. Och i år hände det igen!

Mikaela Laurén om att missa dotterns födelsedag: ”Ångest”

I slutet av juni hade nämligen Mikaela Laurén sin 40:e match som proffsboxare – på plats i Spanien. Tyvärr sammanföll det med dotterns tre-årsdag som var då var hemma i Sverige. Det var däremot något som dottern inte hade en aning om.

– Alltså man får ju lite ångest, man kände sig inte direkt som årets mamma. Men å andra sidan, det här var väl kanske sista året man kunde lura henne, säger Mikaela till Hänt.

Annons

Ungefär en vecka senare ska paret i stället ha kalas för dottern, som tror att det sker på hennes riktiga födelsedag. Det blir ett litet kalas med närmsta släkt och vänner, där Nikita kommer få en cykel som hon har önskat sig.

– Jag bad min man att ignorera födelsedagen, för hon är fortfarande för liten för att förstå. Huvudsaken är att vi firar hennes födelsedag, att hon får öppna paket, får tårta och får känna sig älskad och uppskattad. Så hon är jätteglad och förväntansfull.

Mikaela Laurén om att 3-åriga dottern kallas för överviktig

Mikaela har tidigare delat med sig om upprördheten att hennes dotter blev kallad överviktig på barnavårdscentralen. Till Hänt berättar hon nu om händelsen.

– Det är ju skandal. Alltså jag tycker verkligen inte att hon är överviktig. Självklart ska man tänka på vad barnen stoppar i sig men jag är bara glad att hon älskar mat.

Under treårsbesök på BVC både väger och mäter vårdpersonalen barnet för att se till så att allt står rätt till i växten, och Mikaela är inte alls orolig.

– Jag tycket hon är en så stor och stark tjej, alltså hon är så otroligt stark och atletisk så jag oroar mig faktiskt inte det minsta. Jag tycker att hon ska få va barn, och hon ska få njuta av livet liksom. Så länge hon är aktiv och rör på sig, och äter mat.

FOTO: TT, Instagram/Skärmdump

Annons