Mikael Sandströms oväntade nummer i Bingolotto – Lottas reaktion

Mikael Sandström Bingolotto

Att Mikael Sandström skulle gästa Bingolotto var det många som visste, men vad hans nummer skulle innehålla var däremot hemligt.
Här är Lotta Engbergs starka reaktion efter Mikaels överraskningsnummer.

Den stora dagen är här. Dagen då många kollar tillbaka på året som varit och går igenom sina lärdomar och upplevelser, ljusa som mörka.

Det här året har varit speciellt för oss alla och många har behövt uppleva sorgen med att förlora sitt jobb eller någon nära. Men som ljuset i mörkret denna stora dag finns Lotta Engberg och Casper Janebrink redo för att fira in det nya året med oss. Under kvällen kommer programledarna nämligen leda oss genom stora vinster och underhållning i kvällens Bingolotto.

Tidigare under året är det Stefan Odelberg som lett programmet tillsammans med Lotta, men då Stefan önskade att ta ledigt över nyår är det nu istället Casper vi ser i rutan. I en intervju med Hänt har han tidigare berättat hur det känns att ha fått den ärofyllda rollen.

– Det är en ära att få vara med och leda det tillsammans med Lotta. Det ska bli jätteroligt och en häftig upplevelse att få prova på att stå i ett så stort program också. Det passade jättebra i de här tiderna då man ändå inte kan gå ut och fira nyår och festa med många, sa han då.

Doktor Mikaels hemliga nummer i Bingolotto

Kvällen till ära är det artister som Frida Green, Robin Stjernberg och Dotter som bjuder på sång, och även doktor Mikael Sandström har lovat att bjuda på ett nummer.

Men vad Mikael skulle göra under kvällens Bingolotto har alltid varit hemligt, men i en intervju med Expressen kunde Lotta iallafall hinta om att tittarna skulle få se en ny sida av doktorn. Det var när hon fick frågan vad Mikaels roll i programmet skulle vara som hon svarade:

– Det vill jag inte avslöja. Men han kommer att visa en lite annan sida än han brukar visa.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Lotta Engbers reaktion efter doktor Mikaels oväntade nummer

Och nu har tittarna fått svar på vad det mystiska numret skulle vara. Mikaels nummer bestod nämligen av en hel del skämt och ordvitsar. Med en pärm i famnen läste han upp ett flertal journaler med en humoristisk tvist - och några av skämten innehöll även en hel del fräckisar.

– Apropå feber och frossa. Patienten har inte bara frossa, men hennes man uppger att hon har väldigt het i sängen fram tills idag, säger Mikael följt av skratt från de andra i studion.

LÄS MER: Så gick Doktor Mikael vidare efter sambons självmord – hyllar Lotta

Han fortsätter:

– Här har vi en som söker för fästingbett i huvudet. Huvudet är borttaget med pincett. Och här har vi en till som beskriver huvudvärken som mycket spännande.

Och de andra gästerna skrattar glatt åt skämten, och inte minst hans stora kärlek Lotta.

– Det här är ju underbart, säger hon skrattandes.

LÄS OCKSÅ: Casper Janebrink om verkliga relationen till Lotta Engberg - taktiken under Bingolotto

LÄS OCKSÅ: Robin Stjernbergs comeback efter tuffa kampen