Mikael Sandströms avslöjande om Casper Janebrink – så ser den privata relationen ut

Doktor Mikael Casper Janebrink
Exklusivt

Casper Janebrink och Mikael Sandström dyker titt som tätt upp i tv-rutan ihop.
Men hur ser egentligen relationen ut till varandra?
Nu berättar de båda för Hänt om den privata relationen.
0:30

Efter reklamen: Mikael Sandström avslöjar – detta vet ni inte om mig

(0:30)

Slå på ljud

Artisten Casper Janebrink, 52, har under det senaste året testat på nya format förutom musiken. Arvingarna-sångaren ledde sommaren 2021 Bingolottos sommarkväll och just nu är han aktuell med TV4-programmet Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan.

– Vi spelade in fem program på fem dagar. Så det var ganska intensiva dagar, allt ifrån klockan 10 på morgonen till 23 på kvällarna. Så det var långa inspelningsdagar men det var också väldigt roligt, har Casper tidigare berättat om inspelningsperioden av Arvingarnas sommar.

Casper Janebrink om relationen till Lotta Engberg och doktor Mikael

I den kommande säsongen av Fångarna på fortet är han även en av deltagarna och inte nog med detta gästar Casper och resten av Arvingarna Lotta Engberg, 58, under Lotta på Liseberg senare i juni.

När Lotta inte sänder sommarprogrammet är vi vana att se henne i Bingolotto, ett program som nu kopplat ihop de två dansbandssångarna Casper Janebrink och Lotta Engberg med varandra.

För Hänt berättar Casper om relationen till Lotta och hennes kära Mikael Sandström, 64, som tittarna inte får se i tv-rutan.

– Jag träffade Lotta på Fångarna på fortet och där satt vi och pratade. Även Mikael var där, så vi pratades vid där nere och då pratade vi lite om sommarprogrammen och Lotta på Liseberg. Så vi har en bra relation, säger Casper och fortsätter:

– Väldigt trevliga och härliga människor. Det är väldigt lättsamt och enkelt att hänga.

Dr Mikaels bästa dejtingtips: "Lyssna för fan"

Se klippet här!

Mikaels verkliga känslor för Casper

Även Mikael har uttalat sig om relationen till Casper. I intervju med Hänt berättar Mikael om tankarna kring mötet med Casper under Fångarna på fortet-inspelningen.

– Det stämmer bra det. Han och Agneta Sjödin hade ju sommarbingo förra året och då var jag med. Och vi har det i år igen, säger Mikael och fortsätter:

– Han är en oerhört sympatisk man och det är väldigt lätt att umgås. Det är ett jättetrevlig bekantskap tycker jag, avslutar han.

Foto: TT

SENASTE NYTT!