LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mikael Persbrandt tog med sig 18-årige sonen till omtalade stället: ”Sinnessjukt”

24 maj, 2024 
lundell persbrandt
Är man kändisson får man tydligen dyra presenter.
Igor fick nämligen fira sin 18-årsdag på en väldigt speciell plats!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Julia Franzén dissar svenska beteendet – dejten med Bingo RimérBrand logo
Julia Franzén dissar svenska beteendet – dejten med Bingo Rimér

Den äldsta och förstnämnda fyllde 18 år häromdagen, vilket såklart skulle firas. I podcasten Inte din morsa, som Sanna har med Ann Söderlund, berättar hon om sonens firande. Han hade önskat att gå på finrestaurang och familjen hamnade därför på lyx och Michelin-restaurangen Frantzén.

– Det var liksom inte alls det här stela, stiffa, att de kommer ut med en struken kockmössa. Och är glasartade i blicken som att de ska operera en hjärtklaff när de ska tillreda något. Det var liksom soft personal, säger Sanna i podden.

– Och sen var det ju, det var så goda saker. Jag kommer nog aldrig mer kunna laga mat som är normal. För att man är så här, nej inte det här heller. Jag kommer aldrig kunna uppnå den här sensationen, fortsätter hon.

Björn Frantzén.
Frantzén är en riktig lyxrestaurang.© Martin Botvidsson
Annons

Åt middag för 28 000 kronor

Sanna berättar vidare hur nöjda de var med besöket. Det var hon, Mikael, Igor och hennes dotter Olga som var på restaurangen. Men kalaset kostade!

Hon skäms när hon erkänner:

– Vår nota gick loss. Jag vågar nästan inte ens säga det. För det är sinnessjukt. Och jag tänker ju alltid, som du vet, i hästar. En halv häst. Det gick loss på 28 000 kronor för oss fyra. Det var jag, Igor, Olga och Micke.

Annons