LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Victoria Beckhams oro för sonen – kritisk mot äktenskapet: ”Kommer inte hålla länge”

24 maj, 2024 
Brooklyn Beckham och hans fru Nicola har knappt syns ihop på sistone.
Nu försöker svärmodern hjälpa dem att rädda äktenskapet!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Maria Montazami i chock efter avslöjandet om Gunilla Perssons kärlek BobBrand logo
Maria Montazami i chock efter avslöjandet om Gunilla Perssons kärlek Bob

Det är ett stort år för Victoria Beckham och David Beckham, 49. Hustrun fyllde jämnt i våras och i juli firar de 25 år som äkta makar.

De har onekligen hållit ihop i vått och torrt, men frågan är nu om deras son Brooklyn Beckham, 25, kommer att vara lika envis och trofast i sitt äktenskap med Nicola Peltz Beckham, 29.

De gifte sig 2022 och redan nu anar fansen att det är trubbel i paradiset. Detta efter att Brooklyn gått på Met-galan utan hustrun vid sin sida, något som inte alls tillhör vanligheterna. De senaste åren har turturduvorna varit nästintill oskiljaktiga, men just den dagen valde Nicola att istället umgås med sin 95-åriga mormor och följa festligheterna på tv.

Annons

– Han valde alltså att gå på en gala istället för att vara med sin fru? Det ser inte bra ut, skriver en person i en kommentar.

– Jag tror inte att det här håller speciellt länge, hälsar en annan.

Brooklyn Beckham och Nicola Peltz.FOTO: VICTOR AUBRY/SIPA

Lever helt separata liv

Nicola skippade också sin svärmoders stora 50-årskalas i våras av samma anledning. Nu uppger en källa för sajten Heat world att Victoria är rejält oroad över sonens äktenskap.

– Hon respekterar att Nicola vill vara med sin mormor just nu men hon är också orolig över att de lever väldigt separata liv just nu. Hon har påmint dem om att de ständigt måste jobba på sitt äktenskap.

Annons

Enligt källan behöver varken fansen eller fru Beckham befara det värsta. Tiden ifrån varandra har bara gjort det unga paret ännu starkare ihop!

FOTO: TT

Annons