mikael sandström

Doktor Mikael om Lotta Engbergs flyttplaner – vill bo mer utomlands

Mikael och Lotta

Kärleken verkar spira mellan Lotta Engberg och Mikael Sandström.
Nu berättar Mikael om flyttplanerna och avslöjar en viss oenighet mellan de två.
– Hon vill nog..., säger Mikael i en ny intervju.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nordman avslöjar bluffen i direktsändning
0:21

Efter reklamen: Nordman avslöjar bluffen i direktsändning

(0:21)

Slå på ljud

Det hela började som en flirt i kvällspressen och resten är historia. Lotta Engberg och Mikael ”doktor Mikael” Sandström är ett av Sveriges hetaste kändispar.

För två år sedan slog de på stort och flyttade ihop i ett stort hus utanför Göteborg. Dessutom har de hintat om att de tittar på hus i Spanien. Att just resa är ett gemensamt intresse de har tillsammans, men är de helt eniga om att växelvis bo utomlands?

Lotta Engberg vill lämna Sverige och bo växelvis mer utomlands

Doktor Mikael berättar i en intervju med Expressen att Lotta är sugen på att stadga sig mer utomlands – samtidigt som de ska ha kvar huset hemma i Göteborg.

– Hon vill nog bo växelvis i Spanien på något sätt i stället, men det är hennes grej. Jag har inget emot det, men jag brinner inte för det. Men det gör hon. Hon har haft hus både där och i Thailand och gillar ett rekreations/utlandsboende, säger doktor Mikael till Expressen.

Han konstaterar dock att livet är för kort för att säga nej till saker. Däremot brinner han inte för det på samma sätt som Lotta.

– Jag kan åka med glatt och tycka till. Däremot är livet för kort för ”nej, jag vill inte”. Om hon brinner för det och verkligen vill ska inte jag stjälpa den idén eller tanken, utan då får jag väl vara med och tycka lite.

Lotta Engberg och Mikael Sandström! Så fina tillsammans.

Lotta Engberg och Mikael Sandström! Så fina tillsammans.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Doktor Mikael släpper boken Sånt är livet: ”Kraften i historien”

Mikael som syns i Nyhetsmorgon och driver podcast är en mycket folkkär profil. Nu har han dessutom släppt en bok med namn Sånt är livet.

Däremot vill han inte kalla sig själv för författare.

– Nej. Berättare är jag gärna, annars verkar det så pompöst. Jag betraktar mig inte som en författare. Om boken ska bli bra och lyckas så är det kraften i historierna, inte min litterära förmåga, som blir avgörande.

Hänt har sökt Mikael Sandström för en kommentar.

FOTO: TV4 / TT

FRÅN FÖRSTASIDAN