ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Michel Olofssons familjelycka med Linnéa efter Bonde söker fru

17 aug, 2021 
Michel Olofsson Bonde söker fru Jorden runt
Michel Olofsson medverkade i Bonde söker fru – Jorden runt och fann sin Linnéa.
I en mejlintervju med Hänt berättar han nu om familjelyckan och framtiden med kärleken.
– Vi har inte kommit så långt när det kommer till vår gemensamma framtid, berättar han för Hänt.
Annons
Fem snabba med Patrik Fernlund från Bonde söker fruBrand logo
Fem snabba med Patrik Fernlund från Bonde söker fru

Michel Olofsson medverkade i Bonde söker fru – Jorden runt, och under våren 2020 kunde vi följa hans liv i Moçambique och jakten på den stora kärleken. I programmet fann han tillslut lyckan i Linnea Hjort och idag är de ett par och Linnéa har flyttat världen över för Michels skull.

Även om kärleken spirar mellan turturduvorna så har det inte alltid varit lätt. Ifjol drabbades de av sjukdomen malaria, vilket de även gjorde för andra gången tidigare i år. I en mejlintervju med Hänt berättar Michel nu om familjelyckan med Linnéa och planerna framöver – som ser ljusa ut med olika projekt.

Michel Olofsson och Linnéa Hjort har byggt klart huset

När Hänt når Michel berättar han att de nu har färdigställt sitt nya hus och han är glad att de hann resa tillsammans innan de stadgade sig.

– Vi har snart byggt klart vårt lilla hus, stora bungalowen vid stranden. Efter inspelningen var det skönt att landa och vi åkte på en resa till Indien tillsammans för att lära känna varandra bättre. En backpacking resa i Indien är inte det lättaste så kul att göra det tillsammans i så tidigt skede. Jag tycker man lär sig mycket om varandra när man reser så simpelt och bor väldigt enkelt, säger Michel.

Annons

– Vi vill gärna ha saker på ett visst sätt och det är inte hela tiden vi håller med varandra som i alla förhållanden. Men jag känner att med Linnéa i mitt liv så blir livet bättre och bättre.

Michel med sin Linnéa, tillsammans bor de i Afrika, i Moçambique.

Michels familjelycka med Linnéa – adopterat katt och hund

Michel och Linnéa är båda djurvänner och nu har lilla familjen utökats avslöjar Michel.

– Linnéa har en väldigt stark kärlek till djur och i byn har många skaffat hundvalpar. Men de tar inte lika bra hand om valparna som vi kanske skulle vilja att de gjorde på grund av för lite kunskap. Så nu går vi runt och badar valparna regelbundet och ser över hur de mår, säger Michel och tillägger:

Annons

– Linnéa är en väldigt omtänksam människa och det är något jag redan såg under inspelningen av Bonde söker fru.

Michel konstaterar även att de inte har kommit så långt i den gemensamma framtiden som han beskriver, de lever dag för dag och är glada att de har införskaffat sig djur. Tillsammans ser paret ljust på projekten de arbetar med.

– Vi har inte kommit så långt när det kommer till vår gemensamma framtid. Jag jobbar med att bygga upp projekt Vita och Tor Linga Linga då det fortfarande är i uppstarts-fasen och Linnéa jobbar på med War on Cancer. Så vi får se vad framtiden har att erbjuda. Vi har adopterat en rescue dog från Maputo och tre katter som var påväg att slängas i skogen bara några veckor gamla.

FOTO: Privat

Annons