TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Mia Skäringers utseendeförvandling inför nya serien Avig Maria på Netflix

05 jul, 2021 
Mia Skäringer
Mia Skäringer är känd för sitt långa mörka hårsvall och sina ljust målade läppar.
Nu har det dock blivit ändring på den saken – för så här ser hon ut nu!
Annons
Mia Skäringer stöttas efter första orden ur nya bokenBrand logo
Mia Skäringer stöttas efter första orden ur nya boken

Mia Skäringer är en av Sveriges mest folkkära skådespelare och komiker, efter att ha gjort succé gång på gång. Hennes resa i offentligheten började med SVT-serien Mia och Klara, som hon gjorde tillsammans med vännen och kollegan Klara Zimmergren. Serien hade premiär år 2007 och sedan dess har karriären bara gått spikrakt uppåt.

Bara tre år senare gjorde hon nämligen succé som karaktären Anna i ett av tidernas mest populära tv- och humorprogram - nämligen Solsidan.

När Mia inte skådespelar så ligger hon inte på latsidan. Faktum är att hon har fullt upp med andra projekt. Tack vare att hon varit så öppen, ärlig och sårbar i sin föreställning No more fucks to give och boken En kvinnlig komikers dagbok har hon skapat ett starkt band mellan henne och sin publik.

Mias glädjebesked med showen Avig Maria

Föreställningen Avig Maria la grunden till No more fucks to give och nu kan Mia ta del av ett riktigt glädjebesked – showen släpps nämligen till Netflix! Från och med den 17:e juli kommer man alltså kunna se Mia på Netflix.

Annons

”Avig Maria är livmodern som gav näring till No more fucks to give. En vemodig hyllning till alla människor som kämpar med sig själva och varandra. En föreställning om kärlek, rädslor, hälsostress, relationer och mänskliga tillkortakommanden” Självklart med gästspel av Tabita och Gulletussan.”, skriver hon på Instagram.

Sedan 2015 är Mia gift med maken Gabriel Lazar. och tillsammans har de sonen Leelo. Mia har även barnen Heli och Alfred från en tidigare relation. Mia har däremot inte haft det helt lätt den senaste tiden.

Mias nya utseendeförvandling – nya bilden visar

Hon har tidigare berättat om att hon blivit diagnostiserad med bipolär sjukdom och hur det har påverkat henne.

– För vissa innebär att vara bipolär att man måste medicinera för att kunna leva och att det finns en suicidal problematik. Så är det inte för mig, säger Mia till Expressen och fortsätter:

Annons

– Men det är klart att det har varit en bekräftelse för mig att förstå varför jag sätter i gång tvåtusen saker under min starka period, vilket lett till att jag jobbat alldeles för mycket för mina barns skull och min egen, vilket gjort att jag blivit totalt utmattad.

Men hårt arbete lönar sig oftast, det är något som Mia nu kan skriva under på när det står klart att föreställningen Avig Maria kommer till Netflix. Inför släppet av den nya föreställningen har hon också valt att visa upp en helt ny bild av sig själv. Det blonda håret och det hårt sminkade ansiktet gör henne nästan oigenkännlig.

Till bilden strömmar det in kommentarer från följare som inte är vana vid att se henne såhär, men de flesta diggar komikerns nya look.

”Gud….Du är vacker i alla dina utföranden! 50 shades of Mia”, skriver en följare.

FOTO: Veronika Ljung-Nielsen/DN/TT, Ali Lorestani/DN/TT

Annons