LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Därför syns inte Mia Skäringer så mycket i nya säsongen av Solsidan

21 okt, 2021 
Mikael Einarsson
Mia Skäringer
Mia Skäringer syns inte lika mycket i den nya säsongen av Solsidan.
Nu berättar den folkkära komiken om den verkliga anledningen bakom beslutet.
Annons
Svenska kändisarna du glömt var ett parBrand logo
Svenska kändisarna du glömt var ett par

Mia Skäringer, 45, är en av Sveriges mest folkkära skådespelare och komiker, och under åren har hon gjort succé efter succé.

Bland annat blev Mias egna scenföreställning No more fucks to give en enorm succé och har setts av över 300 000 tusen personer. Den gick så pass bra att Netflix köpte upp föreställningen.

Annars började Mias resa i offentligheten med SVT-serien Mia och Klara, som hon gjorde tillsammans med vännen och kollegan Klara Zimmergren.

Serien hade premiär 2007 och sedan dess har karriären bara gått spikrakt uppåt. Bara tre år senare gjorde hon succé som karaktären Anna i ett av tidernas mest populära tv-och humorprogram, nämligen Solsidan.

Solsidan tog Sverige med storm när den första säsongen sändes för drygt tio år sedan. Tv-tittarna fick följa de olika karaktärerna genom både med- och motgångar och succén var ett faktum.

Tittarnas kritik mot nya säsongen av Solsidan

Nu är succéserien igång med en sjunde säsongen. En säsong som kommer innehålla bland annat skilsmässa, tuffa karriärsval och nätdejting.

Annons

Och precis som i de tidigare säsongerna får vi som vanligt följa de olika karaktärerna Alex (Felix Herngren) och Anna (Mia Skäringer) samt Fredde (Johan Rheborg) och Mickan (Josephine Bornebusch) samt paret Ove Sundberg (Henrik Dorsin) och Anette (Malin Cederbladh) i Saltsjöbaden i Stockholm.

I söndags sändes det första avsnittet utav den nya säsongen. Efteråt var det dock många tittare som var rejält besvikna och som vädrade sitt missnöje på TV4:s Facebooksida. Bland annat skrev en tittare ett hen sett fram emot seriestarten, men blev väldigt besviken. En annan skrev att hen hoppas på förbättring i kommande avsnitt.

Mia Skäringer om anledningen bakom försvinnandet i Solsidan

En skillnad från tidigare säsonger är att tittarna kommer att få se mindre utav karaktären Anna denna säsong. När Mia Skäringer gästade succéprogrammet Efter fem häromdagen berättade hon varför.

– Nu är inte jag med så himla mycket i år, för jag behövde ta det lite lugnare, säger hon i programmet.

I första avsnittet av säsongen kunde tittarna nämligen bara se Anna på Facetime.

FOTO: Emma-Sofia Olsson/SvD/TT, TV4

Annons