TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Mia Skäringer om bröllopskaoset – nära ställas in

18 jan, 2018 
AvHanna Nilsson
Mia Skäringer Lazar gifte sig för tre år sedan. På bröllopsdagen öppnar hon nu upp om sin kärlek till maken och berättar om bröllopet som var nära att ställas in, men som till slut blev av mot alla odds.
Annons

Den hyllade skådespelaren Mia Skäringer Lazar, 41, är just nu superaktuell på tv-duken – både i ”Solsidan”-filmen och i serien ”Ack Värmland”. Men trots att hon har fullt upp med olika jobbprojekt, hinner hon också med privatlivet, såsom att blicka tillbaka på sitt hemliga drömbröllop från 2015. Idag lade hon nämligen upp en throwback-bild på den lyckligaste dagen i sitt liv – den när hon sa ”ja” till kärleken Gabriel Lazar, 34.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Mia berättar dock att dagen som skulle bli den bästa någonsin, kunde slutat riktigt illa för familjen. Alla hade olyckligt nog drabbats av magsjuka nere i soliga Thailand.

”Är fortfarande imponerad över hur vi fick ihop allt med alla barn och mellan alla magsjukor. Det syddes klänningar på en eftermiddag”, skriver hon öppet på sin Instagram och fortsätter:

”Jag fick urringning ner till naveln! Men det verkade tursamt. Och mer likt livet i verkligheten”, skriver Mia och hyllar samtidigt sin make på den tvååriga bröllopsdagen:

Annons

”Jag älskar dig Gabriel Lazar! Du fick i alla fall vara frisk under ceremonin”.

Gabriel och Mia träffades 2010 i samband med hennes utbrändhet. Enligt Mia själv kunde det inte blivit mer perfekt.

– Det var asbra att träffas i den situationen, annars hade det nog aldrig blivit nånting. Jag hade bestämt mig för att typ aldrig mer släppa in nån, så det var väl bra att han smet in när jag mådde som jag gjorde, har hon tidigare sagt till GT.

Stort grattis på bröllopsdagen önskar vi på Hänt.

Foto: Instagram, IBL

Annons