LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Mia Skäringer i drama med familjen – tvingas låsa in sig på toaletten

13 feb, 2024 
AvOla Lagerström
Mia Skäringer med familj fick ett oväntat besök när de reste till Danmark.
Nu berättar Mia om händelsen när en dansk man våldgästade familjen.
– Han hade skurit upp hela händerna. Det blev ett blodbad, minns Mia
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

QX-galan 2024 – Allt smaskigt från röda mattanBrand logo
QX-galan 2024 – Allt smaskigt från röda mattan

Häromveckan tog Mia Skäringer, 47, tåget till Köpenhamn för att göra ett hembesök hos dottern Heli, 20. Med på resan var Mias make Gabriel ”Gabbe” Lázar, 40, och sönerna Alfred, 23, och Leelo, 12.

Mia Skäringer våldgästad av dansk man

Det som började som en myshelg förvandlades snart till en mardröm. En av dagarna bestämde nämligen familjemedlemmarna sig för att de skulle ”gadda sig” – och snart steppade alla in i samlad trupp på en tatueringsstudio i hjärtat av Köpenhamn.

Där inleddes ett samtal, i lugn och ro, med den kvinnliga tatueraren.

– Vi slängde upp oss i en soffa, jag och barnen, medan ”Gabbe” satt på en pinnstol framför dörren. Han satt där med en kopp kaffe, berättar Mia i podcasten Skäringer & Nesswold.

Annons

Stämningen var avspänd, men rätt vad det var smällde det till i entrédörren. Nerför trappan flög en dansk man i 50-årsåldern, iförd joggingskor och sportryggsäck.

– Det såg ut som en dansk pappa som hade varit på ”after work” och tagit cykeln hem. Den här mannen ramlade baklänges nerför trappan! Han kom som en projektil ifrån ingenstans och var full som ett jävla ägg, berättar Mia vars make bokstavligen fick dansken över sig.

Det danska fyllot jämrade sig varpå tatueraren frågade om denne behövde hjälp. ”You don´t fucking touch me”, skrek dansken som vevade argsint med sina armar och tappade sin ena sko.

”Fanskapet slog in varenda ruta i dörren”

Med mycket möda och stort besvär fick tatueraren och Mias make ut dansken från studion. Denne återvände dock snart – nu med full kraft.

– Fanskapet slog in varenda ruta i dörren! Det flög in glas, berättar Mia som i stundens hetta lyckades greppa tag i lille Leelo. Med denne i famnen tog hon ett jättehopp över möblemanget i studion och barrikerade sig på ett toalettutrymme. Detta medan tatueraren och Mias make fick tag i fylledansken och bar ut denne på gatan.

– Han hade skurit upp hela händerna. Det blev ett blodbad, minns Mia som stannade kvar inne på toaletten tills polisen kom till undsättning.

– Det var en sådan jävla känslomässig åkning, sammanfattar Mia som aldrig lär återvända till Köpenhamn.

– Jag tror fan i mig att jag åldrades ett par år under den här resan.

FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet

Annons