AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Melodifestivalen-profilens bebislycka – blivit förälder till en dotter

03 jul, 2022 
axel schylström
Axel Schylström och Malin Halvardsson har fött en liten dotter.
Nu beskriver han sin lycka på Instagram.
”Det bästa ögonblicket i mitt liv”, skriver artisten.
Annons
Medina om låten till Liamoo: ”Det var en olyckshändelse”Brand logo
Medina om låten till Liamoo: ”Det var en olyckshändelse”

Det var i februari som den då Mello-aktuella artisten Axel Schylström, 29, kom med den glada nyheten att han och flickvännen Malin Halvardsson väntade barn.

– Det känns jättekul verkligen. Precis i början av juli, skriver Axel i ett meddelande till Hänt när nyheten kom.

Och visst blev det i början på juli. Nu går Axel ut med på Instagram att förlossningen gått bra och deras lilla dotter har blivit välkomnad till världen.

För några dagar sedan blev jag pappa till den här lilla tjejen – och hon är redan mitt allt. Jag hade verkligen ingen aning om att jag skulle bli så SANSLÖST knockad av kärlek. Men det blev jag. Första gången hon låg på mitt bröst var det som om att alla hål inom mig läkte ihop. På allvar. Det var nog det bästa ögonblicket i mitt liv. Och allt annat i världen känns nu plötsligt ganska oviktigt. Vi kommer säkerligen driva varandra till vansinne tusentals gånger framöver. Men fan vad jag älskar henne. Och fan vad jag alltid kommer göra det.
Och så det viktigaste: Båda mina tjejer mår jättebra. Världens största eloge till barnmorskorna och undersköterskorna som var helt fantastiska.
” skriver Axel på sin Instagram.

Annons

En barnlängtan fanns redan för flera år sedan

Axel Schylström och Malin fann kärleken i varandra när de pluggade på samma universitet. Och när Hänt pratade med Axel 2017 fanns det redan då en längtan efter barn. Men paret ville då vänta ett par år och nu har de alltså fått sin första dotter.

Under tiden har Axel själv medverkat i Melodifestivalen med låten När ingen ser och var i våras aktuell igen – men denna gång som låtskrivare till Theoz låt Som du vill som blev en riktig succé.

Hänt önskar er stort lycka till och ett stort grattis!

FOTO: Jimmy Wixström/TT, Instagram

Annons