LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mello-stjärnans skrällavslöjande: Hon är ny dansare i Let's Dance

16 feb, 2018 
AvHanna Nilsson
Den nya upplagan av ”Let's Dance” närmar sig med stormsteg. Under gårdagen stod det klart att artisten och influencern Viktor Frisk är en av de nya deltagarna. Men det finns även en ny dansare med i tävlingen – någon Viktor själv råkade avslöja..!
Annons

Det har redan börjat spekulerats kring vilka de nya deltagarna för årets upplaga av ”Let’s Dance” kommer att vara. Tidigare har både Hollywoodstjärnan Britt Ekland, 75, och skidlegendaren Gunde Svan, 56, bekräftat att de tackat ja till att medverka i tävlingen. Under gårdagen kunde även TV4 meddela att Melodifestival-aktuella Viktor Frisk, 22, också kommer att ansluta sig till det dansanta gänget under våren.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Under en intervju i Nyhetsmorgon berättade han om sina känslor inför sitt framtida uppdrag:

– Det här känns nervösare än Melodifestivalen. Det är en utmaning men det är det som roligt också, säger Viktor i programmet och fortsätter:

– Det ska bli jättekul!

Även på Instagram valde Viktor att publicera en bild på sig själv och meddela den glädjande nyheten, samtidigt som han också råkade avslöja sin danspartner Linn Hegdal som är ny i gänget – något Viktor råkade göra i form av en taggning på Instagram:

Annons

– Nu är det officiellt! Jag dansar i ”Let’s Dance” på TV4 nu i vår! Jag är sjukt redo och jag dansar med grymma Linn Hegdal och nu ska vi se om hon kan få styr på mina två vänsterfötter, skriver han under bilden.

Än så länge är det oklart kring vilka de gamla proffsdansarna som kommer att vara med i år är, men varken Cecilia ”Cissi” Ehrling Danermark, 33, eller Sigrid Bernson, 29, kommer att vara med. Cecilia som snart ska bli mamma för första gången i sitt liv, och Sigrid som är högaktuell med Melodifestivalen och har en gläntande artistkarriär på gång. Men det ska enligt TV4 inte dröja alltför länge innan alla dansare kommer att presenteras för svenska folket:

– Vi har precis bestämt att mer utförlig info om dem kommer vi släppa först på pressträffen den 7 mars, skriver pressavdelningen till Hänt.

Hänt har själva sökt Linn Hegdal för en kommentar som också hon hintar om att mer information kommer närmre programmets start. Linn är 22 år och är uppväxt i Landskrona. Hon har tävlingsdansat under flera år.

Foto: Ibl, Instagram

Annons