LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Melinda och E-types svåra tid i äktenskapet – relationen har förändrats

12 apr, 2024 
AvPontus Varg
Melinda Jacobs och E-types kärlekssaga fortsätter blomstra.
Efter ett makalöst bröllop och omfattande husrenovering är det nu hårt arbete och intensivt småbarnsliv som gäller.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Melinda Jacobs livet efter bröllopet med E-Type: ”Alldeles extra speciellt”Brand logo
Melinda Jacobs livet efter bröllopet med E-Type: ”Alldeles extra speciellt”

Våren 2022 slog Martin ”E-type” Erikssons kärleksbesked ned som en bomb. Plötsligt var den evige singeln inte singel längre! Och sedan gick allt i rasande fart...

Den 58-årige This is the way I want to live-sångaren tog sitt pick och pack och flyttade tre timmar med bil sydvästerut. Till Melinda Jacobs, 39, och hennes fem barn och fosterbarn i en liten stad intill Vättern i Östergötland.

Det dröjde sedan inte länge förrän lilla Izadora, född i januari 2023, låg i magen. I samma veva köpte han och Melinda hus, hund och förlovningsringar.

Annons

– En del tycker nog att vi är lite galna som gjort allt detta på en tid som många kanske behöver tio år på sig för att hinna med, skrattar E-type till Affärsstaden.

– Men allt kändes så rätt från början och det är verkligen fantastiskt att vara pappa. Ibland får jag nypa mig i armen för att inse att detta verkligen har hänt mig!, lägger han till.

Melinda och E-types storslagna bröllop

E-type och Melindas kärlekssaga stod på sin absoluta topp i september i fjol, då deras stora kändistäta bröllop gick av stapeln på slottet i sångarens nya hemort.

Med sina över 200 gäster, som gick kortege genom samhället med brudparet (och självaste statsministerparet!) i hästdroska, var detta ”kungabröllop” tveklöst det närmsta giftermål mellan kung och drottning som Vadstena haft sedan Vasatiden!

Melinda Jacobs och Martin ”E-type” Eriksson med statsminister Ulf Kristersson och frun Birgitta Ed Kristersson.FOTO: Carolina Byrmo / Aftonbladet / Aftonbladet / TT
Annons
Melinda och E-type vid altaret med lilla dottern Izadora.FOTO: Jeppe Gustafsson/Shutterstock
Bröllopet gick av stapeln i Vadstena!FOTO: Jeppe Gustafsson/Shutterstock
Annons

Utmanande tiden i relationen: ”25 mil hem i går, 25 mil upp i morgon”

Men sedan det magiska bröllopet har E-type och Melindas relation förändrats – och en ny svår tid i äktenskapet har inletts. Nu är det hårt arbete och intensivt småbarnsliv som gäller, något som deras starka kärlek verkar stå pall för.

I höstas, efter en lång och utdragen totalrenovering, kunde makarna äntligen installera sig i sitt nya hus med alla barnen. Omställningen har varit stor för båda, men allra mest för E-type som tidigare levde singelliv i huvudstaden.

Tillsammans pusslar de nu familjelivet samtidigt som de kämpar med utmaningarna som följer hans obekväma arbetstider som artist och krögare.

Bara i sommar har E-type 42 spelningar runt om i landet samt ett uppträdande med sitt rockband Dampf på festivalen Sweden rock. Därtill driver den nyblivna småbarnspappan två krogar i Gamla stan i Stockholm: Aifur som har vikingatema och hårdrocksbaren Mammut.

Annons

– 25 mil hem i går, 25 mil upp i morgon, säger Martin om den nya situationen till Expressen.

Trots det tärande avståndet vägrar E-type ge upp sina drömmar, som Melinda tidigare visat öppet stöd för.

– Jag tror att det är det som är meningen med livet, att fullfölja så många drömmar man hinner innan det tar slut. Det och skratta mycket, det är ungefär det. Men att samla på bilar och pengar, det tror jag är fel. Men vad fan vet jag, en enkel trubadur i Gamla stan, säger han.

FOTO: TV4 / TT

Annons