LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Melinda Jacobs barnbesked med E-type – 1 år efter dotterns födsel

18 mar, 2024 
Det var i januari förra året som Melinda Jacobs och E-type blev föräldrar till lilla Izadora!
Nu berättar Melinda hur de ser på att skaffa fler barn...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Melinda Jacobs livet efter bröllopet med E-Type: ”Alldeles extra speciellt”Brand logo
Melinda Jacobs livet efter bröllopet med E-Type: ”Alldeles extra speciellt”

Melinda Jacobs, 39, och Martin "E-type" Eriksson, 58, har varit gifta i ett halvår. Bröllopet gick av stapeln i september i höstas och ceremonin blev helt fantastisk på alla sätt och vis.

För att citera Melinda själv; alla stjärnor stod bara helt rätt på himlen den dagen. Alla barnen var på bra humör, vädret var perfekt och uppslutningen både bland gästerna och invånarna i Vadstena var total.

Det är med andra ord mycket som hänt i parets liv de senaste åren. Förutom bröllopet förra året blev de ju också föräldrar till sitt första gemensamma barn; dottern Izadora, 1.

Melinda Jacobs om mamma-livet med Izadora

Sedan dag ett har Izadora fått vänja sig vid att stå i offentlighetens ljus. Redan när hon var en vecka gammal var hon med på länk i Efter fem och sedan dess har hon fått vara med sin mamma på alla möjliga saker.

Annons

– Än så länge har det funkat väldigt bra. Men det klart att hon kräver ju lite mer nu när hon är 13 månader, så det är inte lika enkelt. Men innan har hon varit med mig på alla mina åtaganden. Jag har ju tagit med henne på föreläsningar och vad det än är, jag ammar ju henne fortfarande så hon är ju med mig överallt, säger Melinda till Hänt.

Något som är allmänt känt när det gäller Melinda är att hon älskar barn och har alltid velat ha en stor familj.

– Barnen är mitt liv och har alltid varit, konstaterar hon för Hänt.

Melinda Jacobs svar på frågan om fler barn

Idag har hon och Martin sex barn som fortfarande bor hemma, detta inkluderar givetvis både biologiska barn och fosterbarn. Men några fler fosterbarn verkar inte vara på gång i nuläget.

– Inte som det ser ut just nu. Nej, som det ser ut just nu så har vi att göra liksom. Vi har så vi klarar oss, så kan jag säga, säger hon till Hänt.

Att Melinda är barnkär är ju som sagt inget nytt och den passionen delar hon även med Martin. Hans sommarprat 2022 blev nämligen väldigt uppmärksammat eftersom det var så gripande.

Annons

– Svaret på frågan ’Vad gör du om tio år?’ har alltid varit ’då sitter jag med en drös ungar, bygger kojor och lär dem spela synt och trummor’. Men hittills har ingen kväll i mitt liv besått i att bygga kojor och lära barnen att spela synt och trummor, sa han i sitt sommarprat och fortsatte:

– Åren har gått och jag har inga barn, och jag sörjer det på riktigt. Jag sörjer de barn jag aldrig har fått.

Men det var då det. Idag har Martin och Melinda en stor familj och även av den anledningen verkar de känna sig ganska nöjda nu.

Kommer ni skaffa fler barn? Martin sa ju i sitt sommarprat att han vill ha många barn.

– Haha... Inte som det ser ut just nu nej. Du får ju tänka att han fick fem barn på köpet också. Så vi har några stycken.

FOTO: Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT, Robert Eklund/TT

Annons