E-Types familjelycka med 18 år yngre flickvännen – efter barnlösheten

E-type

Artisten E-Type har träffat kärleken i 18 år yngre Melinda Jacobs.
Nu berättar artisten om sorgen över att inte ha barn, familjelyckan med Melinda och tankarna om att skaffa ett eget barn.
Läs här!
Sommarprat med Martin "E-Type" Eriksson
0:37

Efter reklamen: Sommarprat med Martin "E-Type" Eriksson

(0:37)

Slå på ljud

Martin ”E-Type” Erikson, 56, slog igenom i slutet av 80-talet och har varit stor sedan dess. Genom åren har han släppt hits som This is the way, Life och Here I go again och turnerat runt om i världen.

Tidigare i år blev det officiellt att han träffat kärleken i Melinda Jacobs, 38, och sedan dess har kärleken blomstrat. Nu berättar han om livet med flickvännen och de många barnen han fått på köpet.

E-Type om relationen till bonusbarnen: ”Första tiden var jag livrädd”

E-Type har inga egna barn, något han beskriver som en sorg i Sommar i P1.

– Åren har gått och jag har inga barn och jag sörjer det på riktigt. Jag sörjer de barn jag aldrig fått. Jag känner ibland att hela tjocka släkten i himlen är besvikna på mig för att jag inte för deras historia vidare. De tycker jag är ego som bara vill resa och köpa bilar och leva livet. Varför har just jag så himla svårt att kombinera relationer med musiken när alla andra lyckas?, frågar han sig.

Men när han träffade Melinda fick han sin familj, detta då hon har en ganska stor familj.

Men hur har det varit egentligen? I Sommar i P1 berättar E-Type om lyckan men också om rädslan som kom med det stora ansvaret.

– Melinda är en fantastisk mor åt en ganska stor familj med barn från tonåren ända ner till bebisstadiet. Första tiden var jag livrädd, vad har jag gett mig in på? Sveriges ungkarl som bara tänkt på sig själv i stort sätt hela livet ska plötsligt bli en vuxen extrapappa åt små barn, säger han och fortsätter:

– De mindre är familjehemsplacerade och på olika sätt svikna av vuxenvärlden. Det får inte hända de igen. Ett ansvar så stort att jag funderat mer än en gång på om jag inte för allas skull borde sätta mig i bilen igen och försvinna i fjärran som jag brukar. Och det nu, innan jag också sviker dem.

Om åldersskillnaden med 18 år yngre flickvännen

Det skiljer sig 18 år mellan E-Type och Melinda, något de blev påminda om när de skulle hämta ena sonen på förskola.

– När vi hämtade en av de små på förskolan nyligen så var det ett annat barn som storögt tittade på mig och frågade om jag var hans kompis morfar, berättar E-Type.

Längtan efter egna barn: ”Vill ha ett liv och en familj”

Men att leva i denna stora familj har fått honom att tänka på att också skaffa egna barn.

– Det har varit skrämmande, underligt och härligt på samma gång. Och vemodigt, för det är svårt att slå bort tankarna på ett eget barn när mitt hem plötsligt är fullt av leksaker, blöjförpackningar, barnmat och ministrumpor. Tanken på eget barn svindlar och får mig att skratta och gråta samtidigt, säger E-Type innan han avslutar:

– Nu behöver jag inte mer framgång. Jag vill ha ett liv och en familj och det verkar helt klart som att gudarna hör mig. Så jag undrar vad framtiden har i sitt sköte.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN