LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Melinda Jacobs och E-type visar upp familjelyckan efter bröllopet

20 sep, 2023 
Det var nyligen som Melinda Jacobs och Martin ”E-type” Eriksson vigdes sig under en storslagen vigsel.
Nu delar Melinda med sig av sina starka känslor efter bröllopet och visar även upp familjelyckan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Melinda Jacob om flytten: ”E-Type får flytta på sig”Brand logo
Melinda Jacob om flytten: ”E-Type får flytta på sig”

Melinda Jacobs och Martin ”E-type” Eriksson sa ja till varandra under en storslagen vigsel i Vadstena kyrka. Bröllopet var minst sagt kändistätt, 300 gäster var inbjudna och bland andra var Carola Häggkvist, Dr Alban, Christian ”Kicken” Lundqvist, Sarah Dawn Finer och Uno Svenningsson på plats.

Även komikern Per Andersson var på plats och han bjöd gästerna på en rejäl överraskning, när han slängde av sig kläderna mitt under bröllopsmiddagen.

– Martin hade en önskan att jag skulle komma dit och krascha festen och det är en fråga man inte säger till mig två gånger. Och att köra ”Kuk i hatt” framför statsministern känns ju ändå totalt episkt så jag är oerhört nöjd, sa Per Andersson om showen till Expressen.

Martin ”E-type” Eriksson om starka känslorna efter bröllopet

Efter bröllopet var känslorna starka och Melinda och E-type delade med sig av detaljer från den magiska dagen i Efter fem.

– Man är fortfarande helt hög på kärlek, sa Melinda och E-type tog vid:

Annons

– Vi är tagna. Som jag har sagt tidigare, vi hade en dröm om hur det skulle bli och så blev det så, och nästan tio gånger bättre.

Tilde de Paula beskrev bilderna från festen som sagolika och E-type berättade att bröllopet var som en dröm.

– Ja, det var ju en dröm. Det blev väldigt, väldigt fint. Det fick inte stå stilla någonstans, och det gjorde det verkligen inte utan det var fullt ös från morgon till kväll, säger E-type.

Melinda Jacobs visar upp familjelyckan kort efter bröllopet

Melinda har även publicerat flera bilder på Instagram från den magiska dagen. I ett bildspel som hon publicerade kort efter bröllopet får följarna se fantastiska bilder från firandet. På några av bilderna kan man bland annat se dottern Izadora.

Annons

”Funderar och funderar vilka ord jag ska använda… vilka är stora nog, tillräckliga? Vilka kan beskriva den magiska dag vi fick uppleva i lördags omringade av så mycket kärlek.Jag är så lycklig och tacksam.Tar nog några dagar att landa och hitta dom. Tills dess delar jag lite bilder, och fler kommer”, skriver Melinda när hon uttrycker sina känslor efter bröllopet.

Gratulationerna är många under inlägget och flera uttrycker sin stora lycka över det vackra bröllopet.

”Grattis vackra fantastiska du”, skriver Sarah Dawn Finer.

”Vacker och innerligt”, skriver Uno Svenningson.

FOTO: INSTAGRAM,Carolina Byrmo / Aftonbladet / Aftonbladet / TT

Annons