LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

E-types starka känslor efter bröllopet med Melinda

19 sep, 2023 
Jonna Lawaetz
Martin E-type Eriksson och Melinda Jacobs gifte sig i helgen och bjöd på en sagolik fest.
Nu berättar E-type om starka känslorna efter bröllopet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Melinda Jacob om flytten: ”E-Type får flytta på sig”Brand logo
Melinda Jacob om flytten: ”E-Type får flytta på sig”

Det var ett storslaget, sagolikt bröllop som bjöd på flertalet överraskningar för gästerna på plats. Det var en kändistät gästlista, bland andra var Carola Häggkvist, Dr Alban, Christian ”Kicken” Lundqvist, Sarah Dawn Finer och Uno Svenningsson på plats.

Även komikern Per Andersson var på plats och han bjöd gästerna på en rejäl överraskning, när han slängde av sig kläderna mitt under bröllopsmiddagen.

– Martin hade en önskan att jag skulle komma dit och krascha festen och det är en fråga man inte säger till mig två gånger. Och att köra ”Kuk i hatt” framför statsministern känns ju ändå totalt episkt så jag är oerhört nöjd, sa Per Andersson om showen till Expressen.

Annons

Martin E-type Erikssons starka känslor efter bröllopet med Melinda

Det var minst sagt en känslosam kväll och Hänt har tidigare varit i kontakt med några av gästerna som berättar att det var ett helt fantastiskt bröllop.

Något som även brudparet håller med om. När E-type och Melinda gästar Efter fem, några dagar senare, kan de berätta om den magiska dagen.

– Man är fortfarande helt hög på kärlek, säger Melinda och E-type tar vid:

– Vi är tagna. Som jag har sagt tidigare, vi hade en dröm om hur det skulle bli och så blev det så, och nästan tio gånger bättre.

Tilde de Paula beskriver bilderna från festen som sagolikt och de nygifta paret håller blygsamt med.

– Ja, det var ju en dröm. Det blev väldigt, väldigt fint. Det fick inte stå stilla någonstans, och det gjorde det verkligen inte utan det var fullt ös från morgon till kväll, säger E-type.

Martin E-type Erikssons starkaste minne från bröllopet

När Axel Pileby frågar paret om höjdpunkten på den stora dagen har de svårt att välja just ett ögonblick.

Annons

– Det var så många..., börjar Melinda.

– Ja det var flera. Personligen, för mig var det absolut största när vi hade avlagt de här löftena. Man vill ju ändå svara rätt och titta på Birgitta (vigselförrättaren reds. amn) i ögonen i stundens allvar men sen när jag tittar och Birgitta säger "nu är ni gifta”. Och där kom det, nu är det på riktigt. Det minns jag, säger E-type och fortsätter:

– Men sen är det väldigt mycket musik, vi valde det både i kyrkan och resten av dygnet så var musik en genomgående tråd.

Vidare fortsätter paret berätta att de ska åka vidare på bröllopsresa. Men var de åker är inget de berättar om just nu.

FOTO: Jeppe Gustafsson/Shutterstock

Annons