LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför färgar Melinda Jacobs håret rosa – se gamla bilderna: ”Det är..”

28 apr, 2024 
Linn Seipel
Därför färgar Melinda Jacobs håret rosa – se gamla bilderna: ”Det är..”
Melinda Jacobs är känd för sitt engagemang med barnen, förhållandet med E-type – och det rosa håret!
Se bilderna som visar hur Melinda såg ut innan hon började färga det!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Melinda Jacobs livet efter bröllopet med E-Type: ”Alldeles extra speciellt”Brand logo
Melinda Jacobs livet efter bröllopet med E-Type: ”Alldeles extra speciellt”

Melinda Jacobs, 39, blev känd för svenska folket i samband med debatten om Lilla hjärtat – Esmeralda, som hon var fostermamma till. Våren 2022 blev hon uppmärksammad ytterligare, då hon omvandlat den evige singeln Martin ’’E-Type’’ Eriksson, 58, till en upptagen man.

Det dröjde inte länge innan turturduvorna köpte hus, hund och förlovade sig. I januari 2023 föddes också deras gemensamma dotter, lilla Izadora.

Men ett ytterligare attribut som gör Melinda så egen är ju givetvis det rosa håret! Det känns så självklart att man nästan tror att hon föddes så. Men icke då – vi har bilderna som bevisar det!

Melinda Jacobs naturliga hårfärg – så ser hon ut utan det rosa

Faktum är att Melinda inte varit rosahårig alls särskilt länge. Går man långt bak i profilens Instagram-konto så kan man se både en platinablond och en askblond Melinda, men med flera olika frisyrer, lika coola som hon ofta rockar idag.

Annons

Melinda förklarade nyligen i ett reklaminlägg för sina följare att hennes hår ofta varit i fokus, när det kommer till att uttrycka sig själv.

”Håret har länge varit en stor del av mig och vem jag är. Det är ett kreativt uttryck för mig och med det kommer även vikten av att ta hand om sitt hår och hårbotten”, skriver hon bland annat på sin Instagram.

Därför färgar Melinda Jacobs håret rosa

Den rosa färgen började hon med först 2016, och det hela uppstod egentligen rätt slumpartat.

– Jag gjorde det bara som en rolig grej, men sedan trivdes jag så bra i det, har Melinda tidigare sagt om saken, i en intervju med Amelia.

Vi tycker samtliga färger passar Melinda som handen i handsken! Men gillar det rosa starkt och tycker att det hade känts sorgligt om den rosa färgklicken försvann på vimlen framöver!

FOTO:

Annons