TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Melina Criborns oro för Bianca Ingrosso – efter kampen mot ätstörningen

12 nov, 2020 
AvLovisa Ström
Bianca Ingrosso har många gånger varit öppen med sin kamp mot bulimin.
Nu uttrycker Melina Criborn sin starka oro för vännen.
– Gör ont, säger hon.
Annons
Bianca Ingrossos svåra beslut om graviditetenBrand logo
Bianca Ingrossos svåra beslut om graviditeten

Tv-profilen och influensern Bianca Ingrosso har många gånger varit öppen med sin kamp mot bulimin. I sitt sommarprat 2018 pratade hon bland annat om hur sjukdomen har påverkat henne och riktade sig samtidigt till andra som kämpar med liknande tankar. I senaste avsnittet av Wahlgrens värld berättar hon nu för bästa vännen Melina Criborn hur sjukdomen påverkar henne än idag.

– Jag vill ju bli av det med för när jag har mina värsta dagar stänger min kropp av helt. Man har ju en bästa vän och en djävul och bulimin är ju galet stark, säger hon innan hon fortsätter med att förklara:

– Det är ju samma som folk som har alkoholproblem eller narkotikaproblem. Det är ju det starkaste som finns och den skulle kunna få en att göra vad som helst.

Men trots att det just nu känns mörkt för tv-profilen är hon ändå hoppfull med att det i framtiden kan bli bättre.

– För några år sen trodde jag aldrig att jag skulle bli helt frisk, men jag tror faktiskt det. Jag måste bara hitta nytt fokus och metoder, säger hon.

Annons

Melina Criborns oro för Bianca Ingrosso

När Bianca berättar om sina tankar och känslor är det tydligt att Melina oroar sig för sin vän och under samtalet uttrycker även hon sina känslor.

– Som vän så är man ju bara orolig för hur du mår och vad som händer i din kropp liksom. Det är ju inte bra. Det man hade önskat är ju att det blir sunt, säger hon.

Hon säger också att det är frustrerande att Bianca inte själv ser hur vacker hon faktiskt är då hon alltid tycker alla andra är så fina jämt.

– Jag fattar att det är tufft, men det gör ont i en att höra att du inte vill göra något åt det och det handlar ju bara om att jag är din bästa vän och att jag är orolig, säger hon innan hon fortsätter:

– Jag fattar att det är en sjukdom och jag fattar att du inte fattar, för annars hade du inte haft den här sjukdomen. Det är bara att man önskar att man hade kunnat göra något åt saken för att hjälpa dig.

Efter deras öppenhjärtliga samtal bestämmer de sig tillslut för att de tillsammans ska kämpa för att Bianca ska bli fri från det.

– Ska vi komma överens om att vi tar tag i det här och försöker ge det en chans? Du behöver vara öppen för att ta tag i det och försöka, för det viktigaste är ju att du mår bra, säger Melina till Bianca.

Annons