Melina Criborns nyfödda dotter Cleo getingstucken

Melina och Jacob Criborn

TT
Melina Criborns dotter Cleo är cirka en månad gammal.
Nu öppnar hon upp om händelsen som fick maken Jacob att hamna i tårar.
– Från ingenstans så hör vi världens skrik, säger Melina på Youtube.
Slå på ljud

Melina Criborn, 29, och maken Jacob “Nause” Criborn, 30, blev i augusti föräldrar till sitt första barn – dottern Cleo.

Följarna har fått hänga med under den första tiden

Under graviditetens gång har följarna kunnat ta del av parets resa på Youtube-kanalen Gravid vecka för vecka. Det har varit alla möjliga tillställningar som tittarna har fått se. I den första videon som Melina gjorde berättade hon att paret lever med Benjamin Ingrosso, 22. Sedan dess har deras boendesituation varit ett av de ämnen som tittarna flitigt lämnat frågor kring.

Melina delade även med sig av sin förlossningsberättelse och det visade sig att Cleo hade bråttom ut till världen då förlossningen endast pågick i tre timmar.

Idag är hon strax över en månad gammal och syns nu ständigt i föräldrarnas sociala medier. Även Benjamin delar ibland med sig av bilder på den lilla flickan som dessutom är hans guddotter.

I en ny video på kanalen beger sig nu hela familjen Criborn iväg för en fotografering. Både Melina, Jacob och Cleo får agera framför kameran och fotas i flertal olika kreationer. Men dagen visar sig inte få det avslut som familjen hade hoppats.

Läskiga händelsen med nyfödda Cleo

När de väl kommit hem berättar Melina nämligen om den dramatiska händelsen med dottern som fick maken att hamna i tårar.

– Den här dagen slutade inte så jäkla kul egentligen. Efter det så packade vi ihop och så drog vi och käkade lunch. Mitt under lunchen så tar Jakob upp Cleo ur vagnen för att hon var ledsen. Sen sitter hon och sover, så bara från ingenstans så hör vi världens skrik, säger hon och fortsätter:

– Vi har aldrig hört det förut och så tittar Jacob bara snett ner och där är det en geting. Så han bara geting plus skrik, hmm. För att hon, peppar, peppar, är väldigt snäll och låter typ aldrig.

Maken Jacob i tårar efter insikten

Jacob var sedan helt säker på att Cleo hade fått ett getingstick medan Melina inte kände sig så orolig.

– Så jag tar henne och hon somnar liksom. Hon var lugn men Jacob kan då inte släppa det här så jag sa att då tar vi av henne och kollar. Och då har ju lilla snuffsan fått ett getingstick på knät. Så hela knät blev uppsvullet, rött och man såg det lilla sticket.

– Jacob för övrigt började gråta, eller nästan gråta. Jag var faktiskt coollung och det var skönt att få veta.

Paret ringde sedan vårdupplysningen och det visade sig inte vara någon fara med dottern utan de skulle endast hålla koll på att hon inte blev sämre – vilket Cleo inte blev.

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrossos stora förändring efter uppbrottet

SENASTE NYTT!