Benjamin Ingrossos stora förändring efter uppbrottet

Pernilla Wahlgren och Benjamin Ingrosso

Pernilla Wahlgren är och hälsar på Benjamin Ingrosso i Los Angeles.
Väl i studion pratar de om Benjamin stora förändring efter uppbrottet från tidigare flickvännen.
– Ur det dåliga kan det komma något bra, säger Pernilla och berättar om hans stora förändring.
Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, 52, följer med ungdomarna på en resa till Los Angeles i sista stund, och väl på plats vill hon besöka studion där sonen Benjamin Ingrosso, 22, har spenderat en hel del tid de senaste åren. När de sitter och pratar i studion noterar hon en väldigt stor förändring hos sonen som har kommit efter det tuffa uppbrottet från den tidigare flickvännen, och i ett öppenhjärtigt samtal pratar de om det tillsammans.

Benjamins tidigare kärleksrelation

Benjamin blev tillsammans med influensern Linnea Widmark, 24, när han var 15 år gammal, och beskedet om uppbrottet chockade många. Det var i början av förra året som sångaren meddelade att de gått skilda vägar efter över sex år tillsammans, och en hel del har hänt sedan dess. Strax efter uppbrottet tog Linnea nämligen sitt pick och pack och flyttade till Costa Rica där hon numera är bosatt och även har funnit kärleken på nytt, och Benjamin har efter uppbrottet släppt en hel del ny musik där många låtar handlar om just hjärtesorg. Bland annat släppte han låten Costa Rica, där han i slutet av låten sjunger en mening som säger att han vill åka dit för att hämta hem sin Linnea.

Benjamins stora förändring

De senaste åren har Benjamin spenderat en hel del tid på andra sidan jorden. Till det kändistäta Los Angeles åker han nämligen för att skapa ny musik och spela in sina låtar, och då det mer eller mindre har blivit som hans andra hem är han exalterad över att få visa det för sin mamma.

– För mig så är det kul att få visa henne lite mitt andra liv här. När jag är här så är ju jag själv och lite mer självständig, säger han.

Men det är när Pernilla frågar om hur han mår när han är här som han berättar:

– Det är hit jag har kommit olycklig, men sen mår jag bra när jag väl åker. För det är här jag liksom får skapa och bearbeta och hitta mig själv. Jag känner mig ju aldrig så vuxen som jag är här.

Pernilla intygar och säger att hon har märkt att det är genom musiken som han bearbetat sina känslor som mest.

– För innan du fick hjärtesorg så skrev du ju faktiskt inga texter själv. Så där ser man ju att ur det dåliga kan det ju komma något bra, säger hon.

Benjamin håller med och berättar:

– Jag har suttit i de här sofforna och gråtit och skrivit, erkänner han.

Bild: TT

SENASTE NYTT!