Melina Criborn om Benjamin Ingrossos boendesituation – efter flytten

Benjamin Ingrosso, Jacob Criborn och Melina Criborn

BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT, Tommy Holl/TT
Melina Criborn, Jacob Criborn och Benjamin Ingrosso är nära vänner.
Så nära att de har bott tillsammans under ett och ett halvt års tid.
Men nu har Benjamin flyttat till sin egen lägenhet och nu berättar Melina hur det egentligen ligger till.
– Jag tvättar åt honom en gång i veckan, säger hon.
Slå på ljud

Melina Criborn, 30, och artisten Jacob ”Nause” Criborn, 30, har varit ett par sedan tonåren och under en ceremoni på ett slott i Palma förra sommaren sa de ja till varandra.

Bröllopet blev en stor tillställning och allt gick i Disney-tema. Det var Benjamin Ingrosso, 23, och Bianca Ingrosso, 25, som var toastmasters för dagen och de bjöd på underhållning och sång på hög nivå.

Under bröllopet var det mycket glädje men även tårar då Benjamin, som bodde med paret, insåg att nu kanske den tiden skulle vara över. Men så blev dock inte fallet och han fortsatte att sova över hos paret under en lång tid därefter.

Några månader efter bröllopet blev Melina gravid och det bestämdes ganska snabbt att Benjamin skulle få den stora äran att bli gudfar till barnet.

Benjamin Ingrosso har flyttat

Lilla Cleo Criborn kom till världen i augusti och hela graviditeten har man kunnat följa på youtube-kanalen Gravid vecka för vecka. Efter Cleos ankomst har Benjamin faktiskt flyttat ut och skaffat sig en egen lägenhet. En lägenhet som storasyster Bianca beskrivit som otroligt mysig.

”Hemma hos Benjamins galet mysiga lägenhet. Vill seriöst flytta in”, skrev hon då.

Och nu verkar Benjamin faktiskt ha flyttat även om han fortfarande tillbringar väldigt mycket tid hos familjen Criborn. Bland annat får han fortfarande sina kläder tvättade och i den senaste Youtube-videon svarar Melina och Jacob på frågan om var Benjamin faktiskt bor.

– Ja han har flyttat, säger Melina varpå Jacob ropar:

– Eller har du, Benji?

Benjamin är såklart där en hel del, fast i ett annat rum, och samtidigt som man hör honom svara lite stressat kommer han fram till Cleo och säger:

– Eh ja jag har flyttat! Men jag hälsar på min guddotter lite då och då, säger han och ler mot den lilla bebisen.

Övernattar hos paret varje måndag

Melina förtydligar det hela och berättar att Benjamin är hemma hos dem i princip varje dag, och de har fått veta att han är där även när de själva inte är hemma.

– Men vi har så här att varje måndag är Benjamin här och sover, då har vi sleepover. För det första för att vi saknar varandra och för att det är mysigt för Cleo. Liksom fatta när hon blir äldre och kan säga ”Gudfar sover hos oss varje måndag”, säger Melina.

Men trots att Benjamin är där varje dag poängterar Melina att han faktiskt har sin egen lägenhet som han bor i. Han bor inte hos Bianca och inte hos sin mamma, utan nu bor han faktiskt i sin egen lägenhet.

Gravid vecka för vecka är nu slut men för paret Criborn verkar det inte helt omöjligt att fortsätta vloggandet och starta en egen Youtube-kanal. De frågar nu om följarna skulle vilja se mer och i kommentarsfältet strömmar det in positivitet till förslaget!

”Klart att ni ska ha en egen YouTube kanal ni är så himla bra”, konstaterar en tittare.

”JAA starta egen kanal!!”, skriver en annan.

”Snälla starta en youtube kanal!! Måste följa vidare ert liv!”, hoppas en tredje.

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT, Tommy Holl/TT

LÄS MER: Benjamin Ingrosso har flyttat – Bianca Ingrossos ord om lägenheten

LÄS MER: Melina Criborn om sambolivet med Benjamin Ingrosso

SENASTE NYTT!