TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Mel B misshandlad och tvingad till gruppsex av maken

05 apr, 2017 
Malin Ljung
Mel B har misshandlats, tvingats till gruppsex och tryckts ner av maken Stephen i flera år. Det avslöjas i en anmälan hon gjort mot honom efter skilsmässan för två veckor sedan.
Annons

Länge har det ryktats att forna Spice Girls-stjärnan Melanie Brown, 39, levt i ett destruktivt äktenskap med maken Stephen Belafonte. 39.

I slutet av december fördes artisten till sjukhus och tvingades anmäla frånvaro som jurymedlem i “X Factor”. Den officiella ursäkten var svåra magsmärtor, men både stjärnans familj och fans ställde sig frågande till den förklaringen. Speciellt då hon några dagar senare dök upp i livesändning med synliga blåmärken och inte en vigselring så långt ögat kunde nå.

För knappt två veckor sedan blev skilsmässan ett faktum och nu avslöjas den hemska terror Mel B försökt dölja de senaste tio åren då de varit ett par. Vid flertalet tillfällen ska hon ha misshandlats av maken som varit brutalt svartsjuk.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Han ska dessutom ha tvingat henne att ha gruppsex med andra kvinnor, och hotat med att publicera sexfilmer på henne om hon inte ställt upp.

Stephen och Mel B träffades 2007 och gifte sig samma år.

Spice Girls-stjärnan uppger att hon inte vågat varken anmäla eller lämna Stephen på grund av rädsla. Nu har Mel B dock beviljats besöksförbud för henne och de tre barnen – samtidigt avslöjas de brutala detaljerna i stjärnans anmälan som sajten Radar Online tagit del av.

Annons

Som om inte det här vore nog påstår även Mel B att Stephen haft en affär med deras barnflicka – och gjort henne gravid. Till en början ska han ha krävt att kvinnan skulle flytta in hos dem så de alla kunde vara som en stor familj. Men det slutade med en abort, efter att han gett henne Mel B:s pengar.

Stephen Belafonte nekar till anklagelserna. Den 24 april möts exmakarna i rätten.

FOTO: Ibl

Annons