LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mel B till sjukhus – nu anklagas maken för misshandel

18 dec, 2014 
AvMagdalena Divina Khodr
Äktenskapet mellan Mel B och Stephen uppges vara över. Maken beskylls nu för misshandel.
Annons

När Melanie Brown, 39, var på väg till ”X Factor”-studion under torsdagen tvingades chauffören ändra rutt och istället köra stjärnan till sjukhuset. När den forna Spice Girls-medlemmen lyste med sin frånvaro som jurymedlem rapporterades det att hon drabbats av svåra magsmärtor.

Dock köpte varken Mels familj och fansen den påstådda orsaken till sjukhusvistelsen. Enligt nära vänner till Mel har hennes äktenskap med Stephen Belafonte, 39, varit på väg att krascha under den senaste tiden då paret mestadels grälat.

Äktenskapet mellan Melanie Brown och Stephen Belafonte uppges vara över. Foto: All Over Press

Danielle Brown, 33, Mels syster, satte vidare fart på spekulationerna då hon på sociala medier uttryckte sin frustration.

– Det här är löjligt och grymt! Hur kan ingen berätta för mig och min familj var min syster är och vad som händer?

Annons

När Mel senare deltog under sändningen på söndagen reagerade många av tittarna på att vigselringen inte var på sin plats. Men det som väckte mest reaktioner var synliga blåmärken på armarna och i ansiktet.

Tittarna lade märke till både rispor och blåmärken på Mel B:s kropp under “X Factor”-finalen. Photo: Dymond/Syco/Thames/Corbis

Det fick tittarna att gå till hårt angrepp mot maken Stephen på Twitter där han anklagades för att ha misshandlat hustrun. Maken i sin tur försvarade sig snabbt:

– Kommentarer om att jag har slagit min fru är vedervärdiga och osanna, skrev han på Twitter.

Huruvida blåmärkena uppkommit via makens våld eller är ett resultat från sjukhusbehandlingen återstår att se. Men äktenskapet befinner sig i djup kris.

– Mel har inte pratat med Stephen alls sedan hon lades in på sjukhuset. Hon vill verkligen inte träffa honom, berättar en källa för The Sun.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons