LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Meghan Markle syns utan sin vigselring – orsaken bakom

22 aug, 2023 
Moa Risberg
Meghan Markle och Prins Harry.
Meghan Markle och prins Harry gifte sig 2018.
Men på senaste har det spekulerats i en eventuell äktenskapskris.
Något som väckt fler reaktioner efter att Meghan syntes utan ring.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här fångas kronprinsessan Victoria & prinsessan Estelle fina stund tillsammansBrand logo
Här fångas kronprinsessan Victoria & prinsessan Estelle fina stund tillsammans

Meghan Markle träffade sin kärlek, den brittiska prinsen Harry på en blind date 2016. Efter deras första dejt på Soho house i London, dröjde det inte länge innan det slog kärleksgnistor mellan dem.

I november 2017 offentliggjorde paret sin förlovning som skedde hemma i det privata. Harry gick ner på knä och frågade om Mehgans hand samtidigt som paret höll på att laga middag. Givetvis svarade Meghan ja på den stora frågan.

Paret gifte sig i maj 2018 i St George Chapel i Windsor. De valde att hålla en privat vigsel med enbart 600 gäster under ceremonin samt en efterföljande middag med ytterligare 200 inbjudna gäster.

Lämnade brittiska kungahuset efter bröllopet

Drygt ett och ett halv år efter att makarna sagt ja till varandra valde de att lämna det brittiska kungahuset, vilket blev en ordentlig uppståndelse som väckte starka reaktioner i media runt om i världen. Efter att paret uppsagt sig sina kungliga uppdrag valde paret att flytta till delstaten Kalifornien i USA.

Annons

Nu bor paret i en herrgård i Montecito tillsammans med sina två barn, sonen Archie som föddes 2019 och dottern Lilibeth som kom till familjen 2021.

Meghan utan ring efter spekulationerna om relationen

Sedan Prins Harrys självbiografi Spare släpptes i början av året har det spekulerats kring ifall Meghan och Harry genomgår en äktenskapskris.

Ett ryckte som blivit speciellt uppmärksammat efter att Meghan skymtades utan sin vigselring när hon var ute på lunch med sina vänner, något som tidningen Elle skriver.

Ringen som Meghan har är en specialdesignad ring, med en stor diamant från Botswana. Omkring den stora diamanten finns två mindre stenar som tidigare tillhörde Harrys mor, prinsessan Diana. Ringen är skapad i guld, men har ändrats flera gånger sen Meghan tog på sig ringen första gången.

Enligt sajten Page Six ska det däremot inte finnas någon koppling mellan avsaknaden av Meghans ring och deras äktenskap. Enligt en källa som berättat för sajten beror ringens frånvaro egentligen på att den just nu ”justeras” hos juvuleraren.

FOTO: TT

Annons