Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Meghan Markle bär svenskt – här hittar du plagget

09 okt, 2018 
Meghan Markles blus från & other stories
Meghan Markle bär svenskt! Och det svenska varumärket verkar onekligen poppis, vi såg kronprinsessan Victoria i en klänning från samma för bara dagar sedan. För den som vill härmas – här hittar ni Meghan Markles blus!
Annons

Senast såg vi en brittisk kunglighet i en svensk design var här om veckan när Kate Middleton klädde i en jacka från Fjällräven. Den här gången är den en annan hertiginna som verkar ha fått upp ögonen för det svenska modet. När Meghan Markle var ute på jobb tillsammans med maken prins Harry bar hon en blus och kjol i matchande grönt.

Och den skjortliknande blusen i grönt kommer ifrån det svenska & Other Stories. Ni hittar den här (reklamlänk).

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Här är Meghan Markles gröna blus

En annan kunglighet som verkar gillar plagg från & Other Stories är vår svenska kronprinsessa Victoria som även hon för bara dagar sedan bar en röd klänning därifrån. Se klänningen som kronprinsessan Victoria bar här (reklamlänk).

 

Här hittar du Meghan Markles blus

Men åter till Meghan Markles klädval, visst klär det henne? Att matcha i grönt från topp till tå anser vi vara en succé, men vi vet dessvärre inte vartifrån hennes kjol kommer ifrån…

Och för den som inte är sugen på färgen grön överhuvudtaget finns den i flera andra färger! Den finns i bland annat svart (reklamlänk), vit (reklamlänk), ljusblå (reklamlänk) och naturvit (reklamlänk).

Så, säg oss ett bättre plagg att ha i garderoben än den här blusen som passar till i princip allt?

 

FOTO: Ibl, Stella Pictures

Annons