BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hem till gården-stjärnan Meg Johnson är död – hon blev 86 år gammal

02 jul, 2023 
MEG JOHNSON
Meg Johnson gjorde succé i Hem till gården. Nu har hon tagit sitt sista andetag, det bekräftar familjen i ett uttalande.
Hon blev 86 år gammal.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här anländer Demi Moore på röda mattanBrand logo
Här anländer Demi Moore på röda mattan

Den brittiska skådespelaren Meg Johnson blev 86 år gammal. Hon är främst känd för sin medverkan i världssuccén Hem till gården (Emmerdale).

Meg Johnson spelade rollen som en av de mest älskade karaktärerna i serien, nämligen Erica Hope. Erica var en karismatisk och stark kvinna som hade en central roll i den fiktiva byn Emmerdale.

Nu har hon lämnat oss och enligt Daily mail ska hon ha lidit av demens. Detta meddelar hennes familj i ett uttalande från Jorg Betts Associates och ITV Emmerdale.

”Det är med stor sorg som vi tillkännager att skådespelerskan Meg Johnson gick fridfullt bort i går kväll omgiven av sin familj. Meg var en snäll och underbar kvinna, full av värme och hade alltid med glimten i ögat”, skriver de.

Annons

Meg Johnsons imponerande karriär

Under sin tid i Hem till gården blev Meg Johnson känd för sin förmåga att porträttera Erica med en perfekt balans av humor, styrka och sårbarhet. Hon lyckades fånga tittarnas hjärtan och blev en omtyckt figur i serien.

Hennes skådespelartalang sträcker sig dock längre än så. Hon har medverkat i flera teaterproduktioner och TV-serier under sin karriär. Hennes skicklighet och engagemang har gjort henne till en respekterad skådespelare i Storbritannien.

Genom sitt arbete har Meg Johnson bidragit till att berika den brittiska underhållningsindustrin och glädja tittare med sin närvaro på skärmen. Hennes förmåga att ge liv åt karaktärer och skapa starka emotionella band med publiken gör henne till en för alltid minnesvärd skådespelare.

FOTO: TT

Annons