Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Maxine bryter ihop i tårar efter telefonsamtalet i Farmen

20 feb, 2019 
AvStina Dahlgren
Maxine Lindin i Farmen 2019
Maxine Lindin får ett telefonsamtal i kvällens avsnitt av Farmen. Nu berättar hon vad som gjorde att hon bröt ihop i tårar.
Annons

I gårdagens avsnitt av Farmen fick deltagarna veta att det någonstans på gården fanns ett skrin gömt. Den som hittade det först skulle få ett telefonsamtal hemifrån.

Då några av farmarna varit på gården i över sex veckor utan kontakt med omvärlden och sin familj var det en hård kamp om att hitta den lilla lådan. En kamp som till slut vanns av Maxine Lindin, 21. 

– Jag är så jävla glad att jag hittade det där skrinet, sa hon och fortsatte:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Känslan jag har just nu är som att hela min energi har lyfts och nu pallar jag med mer grejer än vad jag gjorde innan.

I kvällens avsnitt får man se en spänd Maxine vänta på samtalet från sin mamma. Hon berättar att känslorna inne på Farmen blir så mycket starkare än vad de hade varit på utsidan.

– Det är som att hela livet faller på plats för att jag ska få ett samtal. Jag längtar enormt efter att få prata med min mamma, säger hon.

Annons

Maxine Lindin förklarar tårarna

När telefonen väl ringer springer Maxine i full fart mot den. Hon är först glad, men så fort hon får höra sin mammas röst bryter hon ihop i tårar. Efteråt förklarar hon vad som hände.

– Just nu har jag extremt mycket känslor inom mig, jag har aldrig varit ifrån henne så här länge. Och att få höra hennes röst gör mig varm i hela kroppen. Det var så skönt att bara få lätta på hjärtat och äntligen få prata med någon som känner mig fullt ut, säger Maxine Lindin.

Här är alla deltagare i Farmen 2019:

FOTO: TV4

Annons