Matthew Perrys skräckbesked om nya Vänner: "Mardröm"

Här kommer ett sorgbesked för alla ”Vänner”-fans där ute. Matthew Perry berättar att han under alla omständigheter vägrar ställa upp på en återförening med sina gamla kollegor från serien.

Det finns få människor som kan säga att de aldrig någonsin sett ett avsnitt av den populära tv-serien ”Vänner”. En serie som varit älskade i hela världen sedan dess första avsnitt 1994. Sedan seriens slut tio år senare i maj 2004 har fansen bett till högre makter som en återförening. Alla utom Matthew Perry, 47, som är mannen bakom den sarkastiska karaktären Chandler Bing.

Tidigare i veckan berättade han för att tidningen Variety att han inte alls är sugen på en återförening.

– Jag har en återkommande mardröm och det är inget skämt. När jag sover så har jag en mardröm om att vi gör ’Vänner’ igen och att ingen bryr sig, säger han och fortsätter.

– Så om någon frågar mig kommer jag säga nej. Saken är den att vi slutade på topp. Vi kan inte slå det. Varför skulle vi göra om det igen?

Efter tio år i en sitcom-serie gick Matthew vidare till en ny sitcom vill han nu testa på någonting nytt och har givit sig in på teater-spåret.

– Alla vill väl testa någonting nytt, jag vill göra någonting annorlunda. Jag kommer förmodligen bara vilja vara i parader efter det här. Jag var med i en sitcom i 10 år och det var sjukt bra. De gav mig alla möjligheter i världen. Att den här pjäsen händer är på grund av de 10 åren.

Trots att vi förstår Matthews resonemang så borde han ändå se på det stora hela. Hur bra gick det inte för Gilmore Girls och deras återförening? Eller Prison Break?

Foto: IBL

LÄS OCKSÅ: ”Vänner”-stjärnan oigenkännlig – fansens oro efter nya bilderna

SENASTE NYTT!