"Vänner"-stjärnan oigenkännlig – fansens oro efter nya bilderna

"Vänner"-fansen är oroade efter de nya bilderna på stjärnan Matthew Perry. Nu spekuleras det i hur det egentligen står till med hans hälsa.

Skådespelaren Matthew Perry, 47, må ha åldrats en del sedan han briljerade i rollen som Chandler Bing i succéserien “Vänner”. Men trots det oroas fansen efter de nya bilderna på stjärnan.

Det var i helgen som Matthew Perry fångades på bild när han strosade fram i New York-området Soho tillsammans med en kvinna. Men trots att hans sällskap startat viss romansspekulationer är det inte den största frågan som väckts – utan hur han egentligen mår. Perry är klädd i svarta jeans, svart t-shirt och svart tröja och såg enligt källor till Radar Online inte ut som under sina glansdagar på 90-talet.

Sviktande hälsa, eller bara en dålig hårdag?

På bilderna ser man att Matthew har ruffsigt hår och några dagar skäggstubb som onekligen bidrar till att röda mattan-looken är som bortblåst.

Det här är inte första gången som Matthew Perrys fans blir oroliga för hans hälsotillstånd. Ifjol gästade han “Late night show” med Seth Myers och sluddrade sig igenom intervjun, vilket fick många att oroas för att han fått ett återfall i sitt tidigare missbruk.

Matthew Perrys har själv inte uttalat sig om oron. Vem vet, kanske har han bara tappat bort rakhyveln och struntat i att borsta håret?

LÄS OCKSÅ: 22 fakta om kändisar som kommer att vända upp och ned på din värld

LÄS OCKSÅ: ”Vänner”-stjärnans kärlekskris – tar en paus i äktenskapet

FOTO: Ibl

 

SENASTE NYTT!