TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

"Vänner"-stjärnans kärlekskris – tar en paus i äktenskapet

06 apr, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Efter sju års äktenskap tar "Vänner"-skådespelaren David Schwimmer och hustrun Zoe Buckman en paus.
Annons

Skådespelaren David Schwimmer, 50, är kanske mest känd för sin roll som Ross i tv-serien “Vänner”. I serien har han och karaktären Rachel, spelad av Jennifer Aniston, 48, ett av och på-förhållande, där de vid ett minnesvärt tillfälle tar en paus från varandra. Men nu verkar serien ha blivit verklighet. Enligt tidningen The Mirror tar David Schwimmer nu nämligen en paus i sitt riktiga äktenskap med frun Zoe Buckman, 31.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Det är med stor kärlek, respekt och vänskap som vi har beslutat att vara isär under en tid medan vi avgör framtiden för vår relation”, säger paret i ett gemensamt uttalande till tidningen.

Det äkta paret har varit tillsammans i tio år och gifta i sju år. De träffades i London 2007 när David arbetade med den romantiska komedifilmen “Run” och tillsammans har de dottern Cleo, 5. Enligt uppgifter till den brittiska tidningen ska paret nu fundera över sin gemensamma framtid – på varsitt håll.

“Vår prioritet är givetvis vår dotters lycka och välbefinnande under denna utmanande tid, därför ber vi om ert stöd och respekterar vår integritet medan vi fortsätter att uppfostra henne tillsammans i detta nya kapitel för vår familj”, säger paret vidare till tidningen.

Annons