LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bonde-Matthew om relationen till tjejerna efter programmet

17 jul, 2023 
Moa Risberg
Matthew Haggerty var med i Bonde söker fru på TV4 2022.
Tyvärr fann den australiensiska bonden inte kärleken i programmet.
Nu berättar han om sin relationen till tjejerna idag.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Matthew Haggerty- Redflags Brand logo
 Matthew Haggerty- Redflags

Den australienska bonden Matthew Haggerty fick vi lära känna när han under 2022, deltog i programmet Bonde söker fru på TV4.

Bonden som i vanliga fall har sin gård i Australien, kom till Sverige för att hitta kärleken, tyvärr slutade Matthews medverkan i Bonde söker fru inte med en kärlekssaga. Det blev en oväntad vändning för bonden när han blev lämnad ensam kvar på gården av tjejerna Iza och Kim.

Tjejerna tog ett gemensamt beslut om att lämna Matthew, då de båda inte kände några romantiska känslor för bonden. Iza tyckte att hennes relation till Matthew var mer vänskaplig och för Kim så saknades kärlekskänslorna för bonden helt.

Planerar att återvända till Sverige

Efter att inspelningen av programmet på gården i Örebro tog slut återvände bonden Matthew tillbaka till sin egna gård i västra Australien.

Matthew har tidigare berättar att han har planer på att besöka Sverige igen 2024, för att hälsa på sina familjevänner som han bodde hos under Bonde söker fru.

Annons

När Hänt frågar om hur livet ser ut idag och om han träffat någon ny efter inspelningen av programmet svarar Matthew.

”Jag mår riktigt bra! Har varit väldigt upptagen hemma på gården men har älskat det! Ja! Planerar fortfarande att besöka Sverige igen 2024! Jag kan knappt bärga mig. Har saknat Sverige mycket, speciellt nu när det är sommartid och vinter här! Men det är mitt i vintern här och fortfarande 24 grader och blå himmel! Har inte varit i kontakt med någon av tjejerna från programmet så mycket på senaste. Bara vid ett speciellt tillfälle. Träffar inte någon just nu. Fortfarande lycklig singel! Planerna är nu också att fortsätta jobba på gården, jag älskar det här ute på landet. Jag har lite av ett projekt jag håller på med, vid sidan om som jag är väldigt exalterad över! Jag kan inte riktigt avslöja vad det är bara, men förhoppningsvis kan jag det inom de närmaste månaderna!”, skriver Matthew.

Annons

Så ser relationen ut till tjejerna idag

Tidigare har Matthew berättat för Hänt att han saknade Kim som var med i programmet efter inspelningen och att de fortfarande hade kontakt på ett vänskapligt sätt. Något som idag verkar ha runnit ut i sanden.

När Hänt frågade om hur kontakten till tjejerna ser ut och om det finns några planer på att besöka någon av tjejerna från programmet när han kommer till Sverige nästa år så svarade Matthew.

”Vi pratar fortfarande vid speciella tillfällen men inte så mycket som vi brukade göra när jag var i Sverige. Jag har inte planerat att träffa någon av tjejerna när jag kommer tillbaka till Sverige, men jag skulle älska det också! Det skulle vara bra att se dem igen och höra hur alla mår, men det skulle bara vara som vänner.”, skriver Matthew i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Instagram

Annons