TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Matlådor, dockor och spindlar – här är kändisarnas knäppaste samlingar

11 dec, 2015 
AvLina Tidén Sundin
Från skådis till "hoarder". De här stjärnorna har rätt udda intressen.
Annons

1. Nicolas Cage älskar Stålmannen.

Skådespelaren har inte bara en stor samling av tidningar och minnessaker från olika inspelningar, han har även döpt sin ena son till Kal-El vilket är hjältens riktiga namn. Det går bara att föreställa sig hans besvikelse när han på 90-talet castades för en roll som Stålmannen i en Tim Burton-film som aldrig blev av.

Foto: All Over

2. Johnny Depp leker med Barbies

Medan andra Hollywoodkändisar kanske samlar på dyra bilar sägs Jack Sparrow-stjärnan lägga massor av pengar på Barbiedockor. Vad som ska ha börjat som ett sätt för honom att komma in i sina olika karaktärer spårade snart ur i ett riktigt hoarderbeteende.

Annons
Foto: All Over

3. Taylor Swift gillar snöglobar

Sångerskan är väldigt förtjust i snöglobar och hon gör dem gärna själv tillsammans med sina vänner när turnéschemat tillåter.

Foto: All Over

Visst är hon duktig?

https://www.instagram.com/p/WP2Pv/

4. Claudia Shiffer diggar spindlar

Supermodellen lär vara en riktig insektsnörd och väldigt stolt över sin stora samling spindlar som sitter bakom glas. När hon lanserade en egen klädkollektion Iris von Arnim 2011 var de en självklar inspirationskälla för henne.

– Som barn var jag väldigt fascinerad av spindlars nät som gnistrade antingen av morgondagg eller regn, sa hon till The Telegraph.

Annons
Foto: All Over, atshq.org

5. Tom Hanks hjärta slår för gamla skrivmaskiner

Redan på 70-talet köpte Tom sin första skrivmaskin och kärleken har hållit i sig. I dag kan iPhone-användare ladda ner hans app “Hanx Writer” som ger dina meddelande den rätta retrolooken.

Foto: All Over, IBL

6. Angelina Jolie är svag för knivar

Det var mamma Marcheline som följde med Angelina och köpte hennes första kniv när hon bara var 11 år. Sedan dess har samlingen utökats och i dag delar sonen Maddox, 14, hennes intresse.

Annons
Foto: All Over

7. Penelope Cruz vurmar för galgar

Tråd- eller plastgalgar kommer inte över stjärnans tröskel. Hemma hos Penelope finns cirka 500 galgar av klass.

Foto: All Over

8. Demi Moore brinner för dockor

En bokhylla skulle inte räcka för att inhysa skådespelerskans samling, snarare ett hus. Demi lär äga 2000 dockor och ska vara glad för att hon inte fått epitetet “crazy doll-lady”.

Foto: All Over

9. Quentin Tarantino slår ett slag för lunchboxen

När regissören påbörjade sin samling av det inte så glamourösa föremålet var det mycket dyrare än vad han trodde det skulle vara. Hans samling är därmed ganska modest än så länge.

– Jag har inget emot att betala för en sak, men jag vill inte bli blåst.

Foto: IBL
Foto: IBL

Foto: IBL, atshq.org

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons