LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Matilda Bozas svar – efter Steffo Törnquists skämtsamma pik i Nyhetsmorgon

25 jul, 2023 
Frida Eklöf
Matilda Boza och Steffo Törnquist i Nyhetsmorgon
Matilda Boza är en minst sagt populär nyhetsankare och programledare i Nyhetsmorgon.
Nu besvarar hon Steffo Törnquists skämtsamma pik till henne.
Annons
Steffos förklaring efter gästens känga i NyhetsmorgonBrand logo
Steffos förklaring efter gästens känga i Nyhetsmorgon

TV4-profilen Matilda Boza, 31, har blivit ett välbekant ansikte i tv-rutan. Under de senaste åren har vi sett henne som nyhetsankare och programledare i det onekligen populära morgonprogrammet Nyhetsmorgon.

Det var inte för alltför längesedan som Matilda gjorde debut som programledare, och sedan dess har hon blivit en självklart tittarfavorit hemma i sofforna.

Steffo Törnquists skämtsamma pik till Matilda Boza i Nyhetsmorgon

Det var i början av året som Matilda blev mamma och sedan dess har hon saknats i tv-rutan. Men sedan förra veckan har hon tagit en paus i föräldraledigheten för att vara åter i TV4-studion.

Flera morgnar har vi nu kunnat se henne leda Nyhetsmorgon tillsammans med veteranen Steffo Törnquist.

Efter flera tidiga morgnar tillsammans har radarparet blivit goda vänner som passar på att skicka skämtsamma pikar till varandra bakom kulisserna.

Det var i september 2022 när Matilda skulle hoppa in som programledare i morgonprogrammet som Steffo lade upp en video på Instagram på Matilda när hon får sminket förbättrat och håret fixat.

Annons

”Matilda hoppar in en sändning i NyMo och är redan diva, mycket lovande”, skrev Steffo till videon på Instagram.

Matilda Bozas svar på Steffo Törnquists pik – nio månader efteråt

Nio månader senare kommer Steffos pik återigen upp på tal i en intervju med tidningen Mama där Matilda bemöter Steffos påstående att hon skulle vara en diva.

– Haha, nej, jag skulle inte säga att jag är en diva. Men just den dagen, det var precis när de skulle sätta på mig mikrofonerna inför programmets start, så stod jag och satte på läppglans och samtidigt var det en person som smörjde in mina ben. Då såg det väl väldigt divigt ut! Steffo sa att ”det är ditt första program på Nyhetsmorgon Matilda och du är redan en diva”., säger Matilda till Mama.

Men det verkar inte vara några hard feelings mellan Steffo och Matilda. När Hänt når Matilda berättar hon att det alltid är lika roligt att jobba med Steffo.

”Det är alltid kul att jobba med Steffo.”, skriver Matilda i ett meddelande.

FOTO: TV4 PLAY

Annons