ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Mästerkock-Jimmys ärliga ord om relationen till Helena Ekman

06 apr, 2022 
Lovisa Ström
Helena, Jimmy, Sveriges mästerkock
Helena Ekman och Jimmy Guo är två favoriter från årets säsong av Sveriges mästerkock.
Men hur ser deras relation ut utanför programmet?
Nu berättar Jimmy för Hänt.
Annons
Sveriges mästerkock-Sebastians hinder under tävlingen: ”Känner ingen smak”Brand logo
Sveriges mästerkock-Sebastians hinder under tävlingen: ”Känner ingen smak”

Årets säsong av succéprogrammet Sveriges mästerkock är äntligen avgjord. Efter en minst sagt spännande säsong, med en hel del talangfulla kockar, är det nu klart vem vinnaren av det eftertraktade kokbokskontraktet är.

Juryn i år har som vanligt bestått utav de välkända Markus Aujalay, Mischa Billing och Tom Sjöstedt, och i programmet understryker de att nivån i årets säsong varit ovanligt hög.

Men trots det kan ju inte tävlingen sluta oavgjort, och efter juryns överläggning stod det tillslut klart att det blev den 21-åriga Adam Thulin som kammade hem vinsten.

Jimmy Guos fina ord till Adam Thulin efter beskedet

I programmet berättar Adam om chocken och den stora glädjen.

– Jag är fan vinnaren av Sveriges mästerkock! Det är helt sjukt. Om det är någon där ute som inte tror på sig, våga ta det där första steget för jag är fan kvittot på att vågar man så kan man, säger han strax efter beskedet.

Och Jimmy Guo, som kammade hem den imponerande andraplatsen, är minst sagt glad för sin vän och konkurrents skull.

Annons

– Du är en så otroligt värdig vinnare och jag har fan hejat på dig hela resan, säger han till Adam i programmet.

Stort av honom ändå!

Mästerkock-Jimmys ärliga ord om relationen till Helena: ”Behöver tid”

Men Jimmy och Adam är långt ifrån de enda som gjort stort intryck hos tittarna i årets säsong. En annan stark och talangfull karaktär som varit med är ju Helena Ekman.

För Hänt berättar Jimmy om sin relation till Helena.

– Jo, men vi hörs i gruppchatter och sånt. Men inte så mycket att vi har en personlig relation, avslöjar han.

Men hur klickade de egentligen? Hur gick deras personligheter ihop?

– Det du ser är det du får. Helena på tv är verkligen Helena i verkligheten. Hon spelar inte upp det framför kameran utan hon är den hon är, hon är otroligt högljudd, säger han och fortsätter:

– Jag behöver nog ha lite tid för mina egna tankar ibland, så jag personligen är nog inte en sån som har så hög energi hela tiden.

Han understryker däremot att hon är otroligt snäll och absolut inte förtjänar det hat hon har fått (trots att hon såklart också fått otroligt mycket kärlek).

– Det har varit ganska mycket elaka saker som jag inte tycker att hon rår för riktigt och det tycker jag är elakt av publiken. För hon är jättesnäll, säger han bestämt.

FOTO: TV4

Annons