Mary Enqvist till attack mot Henrik Lindström efter Farmen

Mary Enqvist och Henrik Lindström.
NU GRATIS

Mary Enqvist och Henrik Lindström hade en frostig relation i Farmen.
Nu delar Mary ut en ny verbal smocka – och avslöjar detaljer kring ett okänt bråk.

Mary Enqvist, 40, åkte ur Farmen och Henrik Lindström, 44, valde att lämna självmant. Men stridsyxan verkar inte nedgrävd.

✔︎ Det här är Mary Enqvist

Ålder: 40.
Stjärntecken: Lejon.
Bor: Stockholm.
Jobbar som: Konsultchef.
Civilstatus: Supersingel.
God egenskap: Alltid glad och impulsiv.
Dålig egenskap: Inget tålamod.
Framtidsplaner: Hitta Mr. Right och öppna ett hotell i fjällvärlden.

Vad var det bästa med att vara med i Farmen?

– Miljön – långt inne i de småländska skogarna. Jag tyckte att det var jättefint med alla djur och miljöer. Jag är väldigt anpassningsbar så för mig var det superenkelt att hamna långt ute landet. Man kan sätta mig överallt, jag är inte så omständlig. Förutom miljön uppskattade jag deltagarna. De flesta var helt okej. Jag umgås inte med allihop, men jag har fått jättebra vänner i Selmir, Pernilla och Philip-Lloyd Rochester. Selmir är den manliga varianten av mig, vi klickade väldigt bra. Pernilla är mitt lugn och jag är hennes driv – och Philip är den gladaste människan jag träffat i hela mitt liv.

Vem tyckte du sämst om i Farmen?

– Henke. Snacka om sur, bitter och trångsynt! Jag kommer ihåg en gång när vi satt och mjölkade. Då ifrågasatte han ”vad fan jag gjorde på Farmen”. Han tyckte att jag var så dålig! ”Jag är här för att lära mig saker”, sa jag och frågade: ”Vad gör du här eftersom du redan kan allt?” Svaret blev: ”Det undrar jag med!” Henke var en riktig besserwisser.

Är du nöjd med hur TV4 framställde dig?

– Jag är entertainer uti fingerspetsarna. Jag skrattade väldigt mycket på Farmen, jag drog väldigt mycket storysar och jag arrangerade mängder av charader och rittävlingar och sångtävlingar. Allt sådant klipptes bort! ”Tråkigt att den superroliga Mary inte visades”, säger mina vänner. Det kom inte fram att jag garvade 90 procent av tiden.

LÄS MER I PLUS: Därför lämnade Henrik Farmen – avslöjar sanningen bakom avhoppet
NU GRATIS

Kan du dela med dig av ett drama som tv-tittarna inte fick se?

– Vi var några deltagare som stoppade korv. Det var mycket drama kring det. Heta diskussioner. Henke och Danne tog nämligen över hela showen. Jag var så förbannad att jag bara ville kasta korven i sjön! Ett annat drama var när vi hade hemmagjord rakning – av kroppshår. Vi brände bort håret på benen och under armarna med en glödhet kolbit. Hela mitt könsorgan höll på att brinna upp! Det smärtade något oerhört. Som tur var fanns det inga tv-kameror i närheten!

Det har funnits många romanser i Farmen under årens lopp. Fanns det någon kärleksflirt mellan några deltagare den här säsongen?

– Ja, alltså… Jag trodde att det var något mellan Karin och Daniel, men det var det faktiskt inte. Däremot tyckte väldigt många om varandra. Själv hade jag ingen flirt. Tyvärr. Jag hade önskat att jag hade blivit förälskad. Jag har väldigt svårt att bli förtjust.

Vad har hänt i ditt liv efter programmet?

– Jobbet rullar på jättebra. Jag umgås väldigt mycket med Selmir, Pernilla, Philip, Allan, Jennifer och Karin. Vi har bland annat varit i min stuga i Sälen. Sedan har vi hälsat på Pernilla i Uppsala flera gånger. Dessutom har vi haft ett par riktiga ”håll-käften-fester” där vi ventilerat allt som hände under inspelningen. När man är med om en sådan här grej så behöver man prata av sig efteråt – i terapeutiskt syfte. Jag har ältat saker om och om igen. Det har vi nog gjort, allihop. Jag tror att man behöver göra det.

Hur ser din framtid ut?

– Jag älskar livet och har alltid något på gång. Jag är alltid öppen för förslag och tokiga idéer. Inte minst när det gäller tv-grejer!

Henrik Lindström har tidigare sagt att Mary var den han tyckte sämst om av alla deltagare i Farmen.

LÄS MER I PLUS: Farmen-Malins kärlekstragedi – såg pojkvännen dö

LÄS MER I PLUS: Oväntade vändningen i relationen mellan Mary och Allan – efter hetsiga bråket: ”Förälskelse”

Foto: TV4

SENASTE NYTT!