Martina Haag bryter tystnaden om kärleken – 8 år efter skilsmässan

Martina Haag

Martina Haag genomgick en turbulent skilsmässa från ex-maken Erik Haag för åtta år sedan.
Nu kommer hon med glädjande nyheter gällande sitt kärleksliv.
– Väldigt roligt, säger Martina till Amelia.

Martina Haag, 58, är en välkänd författare och skådespelare. I somras blev det känt att Martinas succéböcker Det är något som inte stämmer och Livet går så fort. Och så långsamt blir till film. Böckerna handlar om Petra som upptäcker att hennes make under en längre tid har varit otrogen, den släpptes redan 2015 men först nu kommer filmen som blir en blandning av författarens två böcker om otrohetsdramat.

I huvudrollen som Petra hittar vi Alexandra Rapaport, 50. Hanna Hedlund, 47, Hanna Dorsin, 49, och Bathina Philipson, 43, spelar Petras väninnor. Filmen har premiär på Viaplay under 2023.

Martina Haag och Erik Haags omtalade skilsmässa

När det gäller Martinas egna kärleksliv så är hon idag skild. Författaren var tidigare gift med Erik Haag, 55, men år 2014 lämnade de in en ansökan om skilsmässa. Separationen kom att väcka stor uppmärksamhet då Erik visade sig ha hittat kärleken i sin kollega Lotta Lundgren, 51, under inspelningarna av Historieätarna.

Martina har själv kommenterat skilsmässan då hon gästade podcasten Värvet.

– Det är jätteviktigt att prata om skilsmässa, det är en jättestor sorg. Man förstår inte hur otroligt tungt det är att skilja sig förrän man är där. Man kan inte för sitt liv fatta hur fruktansvärt det är. Det tar så lång tid att bli glad igen. Sen kanske jag är en sådan som är jättedålig på att skilja mig. Jag trodde ett tag att jag aldrig skulle kunna ställa mig upp igen liksom, sa hon då.

Martina Haags avslöjande om kärlekslivet

Sedan uppbrottet från Erik har Martina varit väldigt hemlighetsfull med sitt kärleksliv. Hon har flertal gånger förklarat att hon kommer att hålla allt privat även om hon ibland hintat om att det kanske funnits någon ny man med i bilden. I en ny intervju med Amelia svarar Martina nu lika lurigt som vanligt gällande hur kärlekslivet ser ut, men denna gång berättar hon att kärleken verkar varit på besök under sommaren.

– Jag har mitt standardsvar: Jag pratar inte om mina killar. Men jag kan säga att det var en väldigt rolig sommar.

Mer om Martina Haags sommarfling verkar det svenska folket inte få ta del av, men vi kan bara säga stort grattis till Martina och vad härligt att sommaren har varit fin!

När Hänt når Martina svarar hon kryptiskt om romansen.

”Jag pratar inte om mina killar”, skriver Martina i ett meddelande till Hänt.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN