Martina Haag byter ex-maken mot Peter Magnusson

Martina Haag kammade hem segern i "På Spåret" tillsammans med ex-maken Erik Haag 2012. Men inför årets säsong har hon bytt ut honom – mot Peter Magnusson. – Han är snygg och rolig, säger hon.

Det var 2013 som Martina Haag, 52, och ex-maken  Erik Haag, 49, meddelade at de skulle skilja sig efter 18 år tillsammans. Ex-paret, som har fyra barn tillsammans, har också flera gånger tävlat tillsammans i SVT:s frågesportsprogram “På Spåret“. Både 2011 och 2012 tog de sig till final och 2012 kammade de också hem segern i programmet.

Men när det nu är dags för en ny säsong av fredagsunderhållningen återvänder Martina Haag – men den här gången utan sin ex-make. I stället kommer hon att tävla tillsammans med komikern och skådespelaren Peter Magnusson, 42. I en intervju med SVT hyllar Martina Haag sin nya partner och berättar också att Peter har allt hon letar efter.

— Jag behöver en jättebra partner, och Peter är precis vad jag behöver. Han är en trestegsraket – smart, snygg och rolig, säger Martina Haag till SVT.

LÄS OCKSÅ: Här är alla deltagarna i “På spåret” 2017

Också Peter Magnusson är nöjd med att få bilda duo med Martina Haag i programmet.

– Känns supertryggt för mig som är färsk i sammanhanget. Jag skulle inte vara med med mindre än att jag kunde köra med Martina. Eller dylika, men det finns ingen dylik, säger han till SVT.

Duon ser nu fram emot att få tillbringa några timmar tillsammans inne i “På spåret”-båset i tv-studion.

– Det är mysigt att åka tåg. Det ska bli roligt, säger Peter Magnusson till SVT.

LÄS OCKSÅ: Efter den bittra skilsmässan – inget bröllop för Erik Haag och Lotta Lundgren

Foto: SVT, IBL