Efter den bittra skilsmässan – inget bröllop för Erik Haag och Lotta Lundgren

Martina Haag lär jubla. Det blir inget bröllop mellan exmaken Erik Haag och Lotta Lundgren.

De har varit ett par i snart tre år. Men något bröllop är fortfarande inte i sikte mellan Erik Haag, 48, och Lotta Lundgren, 45. Åtminstone inte om man ska tro Unibet. Nyligen siade spelbolaget om 2016 års stora nöjeshändelser. Och det ser onekligen mörkt ut för Erik och Lotta. Att de gifter sig ger tre gånger pengarna, medan det motsatta beskedet enbart ger 1,33 gånger pengarna.

Erik Haag och Lotta Lundgren har varit ett par i snart tre år. Foto: IBL

Erik Haag och Lotta Lundgren har varit ett par i snart tre år. Foto: IBL

Det var 2013 som det började viskas om ett mörkt otrohetsdrama som utspelade sig bakom kulisserna på “Historieätarna”. Erik hade enligt rykten inlett en relation med tv-kollegan Lotta Lundgren, också hon gift. Några månader senare ansökte Erik plötsligt om skilsmässa från hustrun Martina Haag – ett beslut hon bestred. Hon vägrade helt enkelt att skriva under skilsmässopapprena.

– Det där är så vidrigt, jag finner inte ens ord för vad jag tycker. Det är klart att jag skulle kunna säga massa tillbaka men vet du, jag vill verkligen inte för en sekund ge bränsle till den där vidriga elden, sa en ursinnig Martina till Hänt.

Martina Haag blev ursinnig när hon förstod hur allt låg till. Foto: IBL

Martina Haag blev ursinnig när hon förstod hur allt låg till. Foto: IBL

Trots att det gått så lång tid gör Erik och Lotta fortfarande allt för att hålla sin kärlek hemlig. De har setts gå hundpromenader ute i Hässelby där Erik har en lägenhet. Men där är de knappt heller. Istället gömmer de sig i en liten stuga i närområdet.

– Det är deras eget kärleksnäste. Där kan de slappna av och bara njuta av varandra, säger en uppgiftslämnare till Hänt.

Läs mer:

Efter Erik Haags smutsiga skilsmässosvek – så bokhämnas Martina Haag

Efter vårt avslöjande om Martina Haags otrohetsbok – den är ännu värre än vi trodde

Senaste nytt